- הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון - הניק/ית bason1661 העלו זאת לפני זמן לא רב.
חושבת שזה הועיל בהחלט.
חושבת שזה הועיל בהחלט.
נכתב ע"י בינה יתרה;1348968:שלום, אני די חדשה בפורום ונכנסת מידי פעם לקרא ובעיקר לחפש מתכונים. עלתה לי שאלה, אבל אני מבקשת שלא תיגררו להתלהמות אלא באמת כדי להבין: אם אני מבינה נכון יש כאן ניקים וניקיות. כולם בעלי מקצוע שעוזרים זה לזה וזה מדהים, באמת.
יש ניקים שיש להם שמות של זכר/נקבה ויש ניקים שאי אפשר לדעת. אני חושבת שיש בעיה כאשר ידוע בברור שהניק הוא זכר- שמגיבים אחד לשני אם זה לא מידע נטו. משאלות ששאלתי בעבר ענו לי באישי באופן מאוד ממוקד, אבל אני רואה לפעמים חיוכים, (רגשונים) וסתם סתלבט' וזה נראה לי לא ממש ראוי.
אני חושבת שבאמת עמ"י כאן עוזר ונעזר, אבל לפעמים צריך להיזהר אפילו ב'צלצול' אחד יותר מידי, ולשמור על אסרטיביות ורשמיות.
מחילה ויישר כח לכולם.
קיימתי את המאמר "אורח לרגע..."
נכתב ע"י sarigold5;1349354:מה שקורה בפורום עצמו זה עוד בסדר, כי נראה לי שאנשים שיודעים שכל מי שנכנס יכול לקרוא את מה שכתבו יזהרו קצת.
הבעיה הגדולה זה מה קורה באישי.
למשל, שאלתי פעם על גן ספציפי אם מתאים לצילומים באותה עונה. קבלתי תשובה באישי ואמרתי תודה לניק שענה. אבל הוא מצידו המשיך לשאול עוד שאלות, כמו מה אני רוצה לעשות שם, איפה אני גרה, מה המוצא שלי וכו'.
פשוט הפסקתי לענות לו.
קצת צורם לי המשפט הזה בגלל:נכתב ע"י בינה יתרה;1348968:שלום, אני די חדשה בפורום ונכנסת מידי פעם לקרא ובעיקר לחפש מתכונים.
נכתב ע"י יעל א;1349194:נראה לי שצריך להפריד בין תכתובת סתמית או אישית לבין יעוץ וחו"ד מקצועית,
הרבה מהניקיות הן סטודנטיות בהווה או בעבר גם אצל גברים,אז אני לא רואה הבדל גדול.
לא שזה לכתחילה אבל כל מי שכאן -זה אמור להיות לצורך מקצועי בלבד.
(אמור, אני יודעת שזה לא רק, אבל מי שכאן בשביל הכייף זה כבר שאלה נפרדת)
לפעמים היעוץ המקצועי מגיע מהצד הגברי.
כמובן זה לא מוריד ממה שאמרת על איפוק וכו.
בתור עקרת בית מקצועית צריך גם לבשל.נכתב ע"י חנון;1349393:קצת צורם לי המשפט הזה בגלל:
נכתב ע"י חנון;1349393:קצת צורם לי המשפט הזה בגלל:
נכתב ע"י MIC.MIS;1349480:הערה צודקת ובונה
נראה לי כדאי לבקש מההנהלה באתר החדש שבונים
יוסיפו גם אייקון מסויים לסימון זכר או נקבה.
נכתב ע"י MIC.MIS;1349480:הערה צודקת ובונה
נראה לי כדאי לבקש מההנהלה באתר החדש שבונים
יוסיפו גם אייקון מסויים לסימון זכר או נקבה.
נכון מאדנכתב ע"י שירי12;1349586:אני פה כבר חצי שנה, ונתקלתי במקרים בודדים של תגובות שעברו את הגבול, עם סמיילים וכו'.
אם את פה כמה שבועות וכבר נתקלת בכל כך הרבה מקרים שגרמו לך לפתוח אשכול, אז או שהחושים שלך מאוד מחודדים , או שפשוט חיפשת את זה...
כמובן שחשוב לעורר מדי פעם את הנושא כדי להיות ערניים ולשים לב.
ובסופו של דבר - מי שעונה ענינית מקבל גם תגובה ענינית, גם באישי.
אז זהו שלא תמיד.נכתב ע"י שירי12;1349586:ובסופו של דבר - מי שעונה ענינית מקבל גם תגובה ענינית, גם באישי.
נכתב ע"י שירי12;1349586:אני פה כבר חצי שנה, ונתקלתי במקרים בודדים של תגובות שעברו את הגבול, עם סמיילים וכו'.
נכתב ע"י שירי12;1349586:ובסופו של דבר - מי שעונה ענינית מקבל גם תגובה ענינית, גם באישי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים