שאלה של חדשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1350214:
בקיצור, הבן אדם עיצבן אותי כל שבוע מחדש!
הקש ששבר את גב הגמל היה איך שנכנסתי לחנות הוא מיד הכריז תביא X...
אמרתי זהו!!! אני בל"נ יותר לא דורכת בחנות!!!
התלבטנו מה לעשות. לא רציתי לפתוח אשכול כדי לא להיגרר לוויכוחים

מה כזה מוזר שמוכר זוכר את הלקוחות שלו ומה הם קונים?
(הוא נשמע גם חפרן, אבל זה נושא אחר)

ומה הקשר לפתוח אשכול בפרוג על מוכר מעצבן בחנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1350243:
מה כזה מוזר שמוכר זוכר את הלקוחות שלו ומה הם קונים?
(הוא נשמע גם חפרן, אבל זה נושא אחר)

ומה הקשר לפתוח אשכול בפרוג על מוכר מעצבן בחנות?

את לא מספיק חכמה בשביל להתייעץ איתך?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1350196:
מעיקרי הזהירות, שתיזהר לא להיזהר יותר מדי (כך זה במקור...?) נראה לי בשם רבינו יונה.
העיקרון ברור. אבל אין צורך להיכנס להיסטריה
נשמע מעניין. מקור???

נכתב ע"י חנון;1350214:
לאחרונה הזדמן לי להכנס לחנות מסוימת מידי שבוע
כבר מהשבוע הראשון המוכר קישקש לי יותר מהרגיל
הרבה פעמים הוא שאל אותי אותו שאלה למה אני לוקחת מוצר X ולא מוצר Y למרות שכבר שאל אותי שבוע שעבר ועניתי לו...
היה איזה מבצע שלא היה שווה לי והוא שאל אותי אם ראיתי את המבצע אמרתי לו שכן ונימקתי למה זה לא שווה לי והוא טוען שזה מאוד שווה...
כעבור כמה זמן שוב היה אותו מבצע והוא שואל אותי ראית את המבצע? כן! נו? זה לא שווה לי. אבל למה? זה כן שווה וכו'
קרה שקניתי כמות לשבועיים, מה קרה שאת קונה X? תמיד את קונה Y?
שאלתי אותו אתם מחשבנים מה שהלקוחות לוקחים?
אני זוכר...
לא נוח לי!
אה סליחה...
בקיצור, הבן אדם עיצבן אותי כל שבוע מחדש!
הקש ששבר את גב הגמל היה איך שנכנסתי לחנות הוא מיד הכריז תביא X...
אמרתי זהו!!! אני בל"נ יותר לא דורכת בחנות!!!
התלבטנו מה לעשות. לא רציתי לפתוח אשכול כדי לא להיגרר לוויכוחים
בעלי חשב אם להעיר לו אבל אז הוא יזכור אותי עוד יותר טוב...
בחרנו בשב ואל תעשה והרחקתי לחנות אחרת כפול דרך
ההפתעה הכי גדולה היתה ששם מוכרים את זה יותר בזול ומאז אני קונה שם, הרווחתי גם גשמית וגם רוחנית!!!
סיפורים כאלו הם גם מהדברים שהצניעות יפה להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1349924:
אולי לא צריך ממש לבטל את "איש את רעהו" - בשאלות ידע (אוטובוסים, מיסים, בנקים, אתרי טיול, פתרונות טכניים לתקלות מחשב וכו') אי אפשר בלי הפורום הזה.
באמת?!?! מענין...
יש לי הכרות עם הרבה אנשים שמסתדרים נפלא גם בלי פרוג.

• הוסף לסימניות
אויש נו... נראה שהגזימו קצת. אני בכלל לא זוכרת אשכולות בעייתיים. לא מובן לי מה הבעיה בכותרת פאה מדהימה למכירה? גם כשהולכים בגאולה או ברבי עקיבא נתקלים בשלטים כאלה והרבה מעבר לכך. [ולהגיד שגברים יכנסו דוקא לאשכול על מכירת פאה? או בעיית גמילה? נו נו...]
לנהוג בעדינות תמיד כדאי ולכתוב בשפה עניינית, ולדעתי 99.9999 מבאי פרוג נוהגים כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1350419:
ואיך זה שהרבה פעמים דווקא אלו שמדברים על צניעות מספרים סיפורי מופת בענייני בינו לבינה.

לפעמים הסנדלר הולך יחף......;)
מי שמדבר... (לא התכוונתי אליך GRN......)

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1350065:
כלומר.....
מה שבעינך נורמלי- זה טוב.
הדיעה שלך היא היחידה שמאוזנת....

נו נו...

לא התכוונתי אישי אף אחד אבל זה ידוע שיש סוגי 'חרדים' כמספר הצבעים והדבר מתבטא גם בפורום הנכבד הזה, ולכן אמרתי שעל מנת שהדו קיום יוכל להימשך (ולא שכמה יעתרו לרבנים על בעיות כלשהם וכתוצאה מכך כולנו נפסיד) צריך להביא בחשבון את הקושי של המחמירים ולתת להם מענה על כך.

סיימתי את הויכוח מבחינתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה