- הוסף לסימניות
שלום וברכה . בזמנו אתם עשיתם לי את הלוגו ואת הכרטיסי ביקור של העסק שלי. אני מעוניין לשנות את הכתובת והטלפון ולהחליף שם בכרטיס ביקור בשביל העובד שלי .
כמה זה יעלה לי ?
כמה צריך לעלות?
שלום וברכה . בזמנו אתם עשיתם לי את הלוגו ואת הכרטיסי ביקור של העסק שלי. אני מעוניין לשנות את הכתובת והטלפון ולהחליף שם בכרטיס ביקור בשביל העובד שלי .
כמה זה יעלה לי ?
נכתב ע"י sarit_f;1485931:שינוי קליל כזה, שהוא באמת רק שינוי שם, בלי הגהות ותיקונים אני נותנת ללא תוספת תשלום, בד"כ.
נכתב ע"י ויזל;1486242:תודה. קיבלתי כיוון.
אני קופצת מעוד כיוון של תמחור...
עיצבתי ללקוחה פרסומת.
היא מעוניינת ליצור סט של אותה פרסומת עם בעיה שונה
וברור, שהתשובה היא אותה תשובה.
(לרכוש דווקא אצלה)
סיכמתי איתה
שעל פרסומת הבסיס אני דורשת X
וכל פרסומת נוספת מהסדרה סכום פעוט ביותר.
כי הבסיס קיים. והשינוי הוא רק במלל.
עשיתי נכון?!
כמה אמורים לדרוש על סט כזה?
וכמה הגהות ותיקונים
מקובל לתת ללקוח כחלק מהשירות?
נכתב ע"י גרנולה;1485985:לדעתי: אפשר להיות גם קצת ידידותיים עם הלקוחות, רק אנחנו נרוויח מזה...
מנסיון אישי ....
הצלחות לכולם!
נכתב ע"י לנדא;1486270:זה נכון מאד, לא תמיד...
ז"א תמיד להיות ידידותייים, אך לא תמיד ניתן לעשות ללא עלות, השאלה אם מדובר בשינו של שם, טלפון אחד אז באמת ניתן וכדאי לעשות את זה בחינם ובפרט שמבצעים "תיקונים נוספים" וכבר וכבר פותחים את הקובץ והשינוי הזה "נבלע".
אך קחו בחשבון שלפעמים ישנן חברות עם המון עובדים שמבקשות בתחילה כרטיס ביקור אחד, ופתאום מחליטות לעשות לעוד כמה... ובחודש הבא לעוד כמה... כך שזה כל פעם פתיחות וסגירות של כמה קבצים עם הרבה יותר משינוי פרטים אחד.
אני במקרים כאלו כן לוקחת על כל "סריה" חדשה של מספר כרטיסים מחיר מינימום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים