שאלה של מתחיל

• הוסף לסימניות
התחלתי ללמוד בפרמייר cs4, העליתי כמה קטעי וידאו שונים על מנת להתחיל לערוך אותם.
כשהפעלתי אותם באמצעות windows media player (קודם העריכה) הם עבדו מצויין. אבל כשאני מעלה אותם לפרמייר הם נמרחים, קופצים, וכו' (גם כשאני צופה בהם דרך התוכנה, וגם לאחר אני מייצא אותם).
אשמח מאד אם תוכלו לעזור.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי הקטעים מצולמים בשיטה אמריקאית ויש להמיר אותם לPAL או להיפך

• הוסף לסימניות
ואיך עושים את זה??

דרך אגב, קטע אחד היה בפורמט wmv והקטע השני היה בפורמט mp4 (שהומר מ-vob)

• הוסף לסימניות
יש תוכנות המרה. יותר פשוט לפתוח פריוקט שמתאים לקטעי וידאו.

• הוסף לסימניות
ובאיזה הגדרה אני צריך לבחור על מנת לפתוח כזה פרוייקט

• הוסף לסימניות
DV NTSL

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה,
משום מה זה עדיין לא עובד כמו שצריך, אני אנסה קטע וידאו אחר.

• הוסף לסימניות
מצטערת על ההכללה אבל גירסת פרמייר CS4 היא אחת המעצבנות. כמה באגים יכולים להיות בגירסה אחת- אין דברים כאלה! (ואני מדברת על גרסת מקור!)
ניסיתי להתמודד איתה קרוב לחצי שנה וכל פעם היא הצליחה להפתיע אותי בתקיעה אחרת. ואני לא מדברת על באגים ברמה שלי כעורכת אלא ברמה כזאת שגם טכנאים ואנשי מקצוע בכירים לא יכלו לה: קטעי וידאו מרוחים לא משנה איזה סוג פרויקט פתחת עבורם ולאיזה פורמט הם הומרו, סרטים שלמים שמראים סצנת פתיחה וסיום לבד,סרטים שמנגנים את האודיו בלבד ולהיפך, ועוד בעיות שונות ומשונות שהצילחו להוציא אותי משלוותי.
בפיסות שפיותי האחרונות עברתי לפרמייר CS5 ומה אומר- גן עדן עלי אדמות. אפשר לומר שהגירסה הזו מאכזבת במינימום בו מסוגלות תוכנות אדובי לאכזב.
אז, מנסיון צורב שלי (ואני לא היחידה!) מומלץ לעבור כבר עכשיו גירסה ולצפות לטוב.
חבל על כל שירשור נוסף בנושא.

• הוסף לסימניות
למה להסתבך.. אולי פשוט לפתוח את הקובץ דרך נגן מדיה אחר, או לחילופין לעדכן קודקים. כי המדיה פלייר הרבה פעמים עושה בעיות בפורמטים מסויימים.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שהמחשב שלך מספיק חזק לעריכת וידאו? התקנת מקודדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נצנץ;652944:
מצטערת על ההכללה אבל גירסת פרמייר CS4 היא אחת המעצבנות. כמה באגים יכולים להיות בגירסה אחת- אין דברים כאלה! (ואני מדברת על גרסת מקור!)
ניסיתי להתמודד איתה קרוב לחצי שנה וכל פעם היא הצליחה להפתיע אותי בתקיעה אחרת. ואני לא מדברת על באגים ברמה שלי כעורכת אלא ברמה כזאת שגם טכנאים ואנשי מקצוע בכירים לא יכלו לה: קטעי וידאו מרוחים לא משנה איזה סוג פרויקט פתחת עבורם ולאיזה פורמט הם הומרו, סרטים שלמים שמראים סצנת פתיחה וסיום לבד,סרטים שמנגנים את האודיו בלבד ולהיפך, ועוד בעיות שונות ומשונות שהצילחו להוציא אותי משלוותי.
בפיסות שפיותי האחרונות עברתי לפרמייר CS5 ומה אומר- גן עדן עלי אדמות. אפשר לומר שהגירסה הזו מאכזבת במינימום בו מסוגלות תוכנות אדובי לאכזב.
אז, מנסיון צורב שלי (ואני לא היחידה!) מומלץ לעבור כבר עכשיו גירסה ולצפות לטוב.
חבל על כל שירשור נוסף בנושא.
אני מצטרפת בחום לכל הנכתב לעיל, אני אפילו ממליצה: אם אין לך אפשרות להשיג את החמש, חזור לשתיים גם היא היתה מעולה עם מינימום באגים(אין ספק שהחמש פי כמה וכמה מדהימה ביכולותיה)
גם ב5.5 אנהי עדיין לא רואה את הגליק, יש לו קבצים מסוימים שהוא לא קורא, עדיין לא בטוחה בדברי כי היא חדשה מאוד, ואולי דברים יתבררו בהמשך, בכל אופן בטוח שאין מה לרוץ אחריה

• הוסף לסימניות
תודה על כל הנסיונות לעזור, יכול להיות שבאמת המחשב שלי לא מתאים לעריכת וידאו. הוא מחשב נייד שנקנה לפני כשנתיים וחצי. אמנם אני עובד עליו כבר הרבה זמן עם פוטושופ והוא עובד טוב מאד (חוץ מזה שלוקח לתוכנה קצת זמן לעלות).

ובכל אופן, אנסה לעשות כל דבר שיכול לעזור, ולכן אשמח לקבל אסבר על המקודדים האלה.

דרך אגב, מישהו אמר לי שאם אני אעבוד עם R-disc חיצוני (כלומר שהקבצים שאני עובד עליהם יהיו שם בזמן העבודה) זה יפתור את הבעיה, מה אתם חושבים על זה (עדיין לא יצא לי לנסות את זה)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה