שאלה של צלמת מתחילה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם יש לי שאלה. אני צלמת מתחילה ויש לי צילומי חוץ לעשות לילד חאלקה רציתי לשאול פחות או יותר כמה לוקחים? וכמה תמונות עושים? תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
תקחי סכום שבשבילו שווה לך לעבוד ומצד שני ריאלי שיתנו על רמת העבודה שלך(שאת יודעת כנראה איך היא ביחס לסטנדרטים).
אם הסכום שריאלי שיתנו לך הוא פחות מהסכום ששווה לך לעבוד בשבילו אז תעבדי כמה פעמים בסכום התנסות שלא שווה לך, ותגיעי לרמה שבה את לא עובדת יותר בסכום שהוא פחות ממה ששווה לך, ואז תקבעי מחיר קבוע ששווה לך
סכומים מדוייקים של כמה בערך לקחת אי אפשר לתת בלי לדעת פרטים עלייך, קהל יעד שלך ועוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לעבוד בחינם עד שמרגישים מספיק מקצועיים כדי לבקש סכום הוגן
לקוח שישלם לך אפילו 100 שקל ירגיש שהוא שילם לך!! ואת חייבת להוציא לו תוצאה טובה
לקוח שלא משלם מבין חד משמעית שהוא שפן נסיונות (ככה אני בכל אופן עשיתי)
כשמרגישים טוב ומקבלים פידבקים חיוביים תתחילי לגבות מחיר שמשתלם לך לעבוד בו.
סקאלת המחירים לצילומי חלאקה נעה בין 400 ש"ח ל 2500 ש"ח

כמובן כל מה שכתבתי זה בלי לדעת את הרמה של הצלמת המתחילה, אומרת באפן כללי תקחי מה שרלוונטי לגביך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1308750:
אני ממליצה לעבוד בחינם עד שמרגישים מספיק מקצועיים כדי לבקש סכום הוגן
לקוח שישלם לך אפילו 100 שקל ירגיש שהוא שילם לך!! ואת חייבת להוציא לו תוצאה טובה
לקוח שלא משלם מבין חד משמעית שהוא שפן נסיונות (ככה אני בכל אופן עשיתי)
כשמרגישים טוב ומקבלים פידבקים חיוביים תתחילי לגבות מחיר שמשתלם לך לעבוד בו.
סקאלת המחירים לצילומי חלאקה נעה בין 400 ש"ח ל 2500 ש"ח

כמובן כל מה שכתבתי זה בלי לדעת את הרמה של הצלמת המתחילה, אומרת באפן כללי תקחי מה שרלוונטי לגביך

גם אני בהתחלה חשבתי להציע את זה אבל מה שכתבתי היה בהנחה שיש לה ניסיון ורמה מסויימת במה שהיא הולכת לעשות, אם זה צילומי חוץ לילדים למשל והיא עשתה לילדים שלה כבר הרבה סטים כאלה אין סיבה לעבוד חינם, לעבוד במחיר פחות ממישהי שמנוסה בעבודה מול לקחות מסוג כזה זה כן, אם היא כבר התנסתה חינם על שפני ניסיונות ורוצה להתחיל לגבות כסף אבל עדיין לא בטוחה בעצמה שהיא נותנת את הטופ שבטופ שתתחיל בקטן ובתשלום כמה עבודות ואז תייצב לעצמה מחיר..ובינתיים יש הרבה אנשים שמה שמעניין אותם זה רק שיהיה זול וישמחו בכל תוצאה שהיא נחמדה, בהנחה שהיא יודעת לתת אותה. אם אין שום ניסיון לא לגבות תשלום בכלל.
בקיצור אם יהיה יותר פרטים מפותחת האשכול יהיה אפשר יותר למקד את התשובה נראה לי.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה לעונות..
אני אשתף כמה תמונות.

• הוסף לסימניות
רבקי צודקת! אני גם בשיטה.
ויש בזה כמה יתרונות.

א. אם תמכרי ת'צמך ב100/200/300 ש"ח בתור "צלמת מתחילה"
יהיה לך קשה לצאת מהתדמית הזאת.. (אנחנו תמיד מתחילים.. שנזכה לגמור רק אחרי ה120..)
וגם אם הצילומים האו יהיו טובים ויעשו לך פרסומת זה יהיה בלווי:
"ותשמעי, זה עלה לי ממש זול..."

ב. אני התנסתי המון המון בחינם (ב"ה שיש משפחה) ואין יותר טוב מזה.
כי ברגע שלא לקחת כסף הלקוח תלוי בך, יעמוד בלו"ז שנח לך.
ויעשה הכל העיקר להרוויח גם סט צילומים.
-ומצד הלקוחות שמספרים זה נשמע יותר טוב משפט כזה:
"איזה מזל יש לי.. שיש לי גיסה/אחות שעשתה עלי את הסט'אז שלה.

ובתור אחת שרצתה להתנסות בהרבה סיטואציות ומצבים זה היה נהדר.
את מכתיבה את הכללים.

כמובן שהגיע היום ואמרתי זהו. מי שלא בא עד היום הפסיד...

בהצלחה רבה!
ותצלמי המון!!!!!!! הרווח כולו יהיה שלך!

השקעה, קראתי ת'תגובה השניה שלך ואני חושבת שגם אם היא עשתה
הרבה סטים לילדים שלה זה לא זה..
כי לעבוד עם לקוח זה גם חלק מההתנסות וכל משפחה
זה סגנון אחר וסוג תקשורת אחר שגם זה סעיף חשוב בהתנסות.

• הוסף לסימניות
תמונות אפשר להעלות גם דרך הטלפון? או רק דרך המחשב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה