התייעצות שאלה!!!!

• הוסף לסימניות
אני מארגנת קבוצות של בנות שמקבלות שבת עשר דקות יותר מוקדם ...מדובר במאות בנות מכל רחבי הארץ.......
אומנם זה נשמע בקטנה אבל את האמת שזה מצריך ארגון וכל שבוע לשלוח תזכורות לכולן........במייל אבל ב"ה
וחוץ מיזה מתווכת מידי פעם בין מתנדבות לאנשים שצריכים עזרה לדוגמא זוג עוורים אז מתנדבות לשבאות לעזור וכו....
על זה הדרך
מה שאני מחפשת זה לעשות משו שאני יוכל גם להתפרנס ממנו
לגבי הקבוצות של שבת אם מישהו רואה אני אשמח מאוד לארגן הוזלה משמעותית בחנויות רלוונטיות לכלות שבאות דרך הקבוצות האלו...מדובר במאות בנות
כל רעיון איך אפשר להגיע לשיתופי פעולה יתקבלו בברכה!!

• הוסף לסימניות
בוודאי היו אפילו כמה ארגונים שניסו לפרסם ולחפש מתנדבות...
כמה ביקוש יש להקמת מערך התנדבותי שיקשר בין נשים זקנות ובודדות לבין בחורות צעירות שיעבירו להן את הזמן בשיחה של שעה פעם בשבוע או פעמיים (כרגע בזמן הקורונה)
=

• הוסף לסימניות
כמה ביקוש יש להקמת מערך התנדבותי שיקשר בין נשים זקנות ובודדות לבין בחורות צעירות שיעבירו להן את הזמן בשיחה של שעה פעם בשבוע או פעמיים (כרגע בזמן הקורונה)
וביום מן הימים כשהקורונה תעלם בפגישות עם משחק וכו????
אשמח לשמוע
אם תתחברי לאיזה סמינר,
יצליח לך מאוד

• הוסף לסימניות
דוקא שיחות טלפוניות עם קשישים הן בעיתיות הרבה פעמים, בגלל ירידה בשמיעה ששכיחה מאד בגילאים האלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה