כללי שאלותי באינדי'

• פותח הנושא תפארת1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר חיפושים בפרוג וקריאת ההדרכה של אדובי נשארו לי כמה שאלות (אני כבר רץ ללמוד בפרוג)
א. קיבלתי קודים שהוכנו לתג אני מכניס לאינד'
1) בתחילת הפיסקה יש קוד ובסופו לא אז אני מכיל סגנון פיסקה על הקוד
2)השאלה אם יש בתוך הפיסקה משהו שצריך סגנון אחר עם קוד כמובן בסוף ה"משתנה" הזה איך אני עושה את החפש החלף (לדוגמא הקוד באמצא הפיסקא הוא @22 והטסקט הזה צריך להיות מודגש מסתיים ב@55 וכן ממשיך הפיסקא רגיל)

ב. כותרת משתנה, איפה זה (אנא הדרכתכם: עריכה>הערות>משתנה... סתם תקעתי)
ב,2. בכותרת השמתנה אני צריך שני משתנים (לדוגמא: משתנה 1 סדר זרעים, משתנה 2 מסכת ברכות, וכמובן איזה תו או עיטור מעוגן להפסקה ביניהם)

תודתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת1;806661:
לאחר חיפושים בפרוג וקריאת ההדרכה של אדובי נשארו לי כמה שאלות (אני כבר רץ ללמוד בפרוג)
א. קיבלתי קודים שהוכנו לתג אני מכניס לאינד'
1) בתחילת הפיסקה יש קוד ובסופו לא אז אני מכיל סגנון פיסקה על הקוד
2)השאלה אם יש בתוך הפיסקה משהו שצריך סגנון אחר עם קוד כמובן בסוף ה"משתנה" הזה איך אני עושה את החפש החלף (לדוגמא הקוד באמצא הפיסקא הוא @22 והטסקט הזה צריך להיות מודגש מסתיים ב@55 וכן ממשיך הפיסקא רגיל)

ב. כותרת משתנה, איפה זה (אנא הדרכתכם: עריכה>הערות>משתנה... סתם תקעתי)
ב,2. בכותרת השמתנה אני צריך שני משתנים (לדוגמא: משתנה 1 סדר זרעים, משתנה 2 מסכת ברכות, וכמובן איזה תו או עיטור מעוגן להפסקה ביניהם)

תודתי.

לא כ"כ הבנתי מה המציאות בקובץ
מ"מ לחפש מקוד לקוד חפשי כך לדוגמה:
\@11.+?\@12
כמובן ה@11 ו@12 הם דוגמאות לקודים, שם כתבי מה שיש במסמך שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;806702:
לא כ"כ הבנתי מה המציאות בקובץ
מ"מ לחפש מקוד לקוד חפשי כך לדוגמה:
\@11.+?\@12
כמובן ה@11 ו@12 הם דוגמאות לקודים, שם כתבי מה שיש במסמך שלך.

תודה רבה.
א. מה זה הנקודה + ?
ב. לגבי שאלתי השניה מלעיל אשמח לעזרה
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת1;806974:
תודה רבה.
א. מה זה הנקודה + ?
ב. לגבי שאלתי השניה מלעיל אשמח לעזרה
תודה

.+?
.זה חיפוש כל תו
+ כמה פעמים שתמצא
? אך הכמות המעטה ביותר שיש( כדי שלא ימשיך עד הקוד הבא לפעמים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה