כללי שאלות באינדזיין

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1. טקסט לא מקבל את הסטייל שאני מכילה עליו ומשאיר סימן + בלי שנותן לערוך אותו.
2. אני רוצה לתת סטייל תו שונה לכל הטקסט שנמצא בתוך הסוגריים כולל הסוגריים, מה אני צריכה להכניס בשורת החיפוש?

• הוסף לסימניות
2. זה הקוד של מציאת הסוגריים באינדיזיין ועל ידי זה להקטינם \(.+?\)

לסוגריים מרובעות \[.+?\] כמובן ממילא

• הוסף לסימניות
1. סטייל פיקה לא מבטל סטייל תו.

אם יש + צריך בלחן ימני ל"נקות דריסות".

• הוסף לסימניות
חשבתי שהבעיה יותר חמורה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמיתי;615722:

איך באנגלית?

• הוסף לסימניות
ALT+ לחצן ימני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמיתי;615722:

תודה, אכן זה עזר.

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת:
בעימוד של שני טורים, איך אני מסיימת את שני הטורים שווה כאשר הטקסט בסיומו?
(אינו ממלא שניים שלמים)

• הוסף לסימניות
איזו גרסה יש לך?
יש תוספת בCS5 של איזון טורים.

קבצים מצורפים

• 2011-08-03_224234.jpg
    KB 62.3 · צפיות: 18
  • 2011-08-03_224353.jpg
    KB 400.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אפשר אשאל גם שאלה,
איך עושים באינדזיין שיהיו כמה מילים באותה שורה שמיושרות לימין וכמה שמיושרות לשמאל
(או שאי אפשר?)
כמובן שאפשר לעבור ישור לשתי צדדים, ואז להוסיף מלבן לבן. אבל אני שואל אם יש פקודה כזאת
כמו זה:
(זה בסדר שאני שואל פה ולא פתחתי אשכול חדש?)

קבצים מצורפים

• 1212.JPG
    KB 40.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
פשוט מאד, עם טאב שמאלי.

Type - Tabs / Shift+Ctrl+T

• הוסף לסימניות
מה רע עם שיפט+טאב בלבד? למה לסבך את המקלדת?
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה