כללי שאלות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
לכם העוזרים היקרים
כמה שאלות באינדיזיין.

1. בניתי מסמך "כפולות"
עכשיו אני רוצה שיהיה עמוד עמוד, ולא כפולות,
אבל עם תכונות של ימין ושמאל לכל עמוד זוגי ואי זוגי
האם יש כזו אפשרות?

2. כשאני מעתיק טקסט של "קישור", מתוכנת וורד אל אינדיזיין, לא נוצר לי הקו התחתון ההוא, מדוע, ואיך מחילים אותו שוב ?

3. העתקתי אובייקט בעמוד א, מעוניין להדביקו באותו מיקום בעמוד ב' שכחתי איזה צירוף מקשים יש לזה

תודה רבה גדולה!

• הוסף לסימניות
1. לא הבנתי מה זה "תכונות של ימין ושמאל" אבל בסגירה ל-PDF יש אפשרות לסגור או כ-Pages או כ-Spread. אופציית Pages סוגרת לעמודים ולא לכפולות.

3. Ctrl+Alt+Shift+v

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בית הדפוס שלי;2029341:
לכם העוזרים היקרים
כמה שאלות באינדיזיין.

1. בניתי מסמך "כפולות"
עכשיו אני רוצה שיהיה עמוד עמוד, ולא כפולות,
אבל עם תכונות של ימין ושמאל לכל עמוד זוגי ואי זוגי
האם יש כזו אפשרות?

אולי תבנה שני עמודי אב, אחד מתאים לעמוד ימני, ואחד לעמוד שמאלי, ותחיל סגנון עמוד אב לכל עמוד כפי מה שדרוש לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה