כללי שאלת עימוד באינדזין

• הוסף לסימניות
איך אפשר לסמן בתוכנה שכל פעם במילה 'פרק' יתחיל בעמוד חדש?
אם משהו יכול לעזור תבוא עליו הברכה.
תודה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה בחפש החלף
חפש 'פרק'
החלף ל '(סימן מעבר עמוד) פרק'

• הוסף לסימניות
ניתן לעשות את זה ג"כ בסגנון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינדי_תג;215925:
ניתן לעשות את זה ג"כ בסגנון
היות ויש סיכוי די גדול שלא יבינו למה התכוונת, אני מרחיב קצת את ההסבר.
בסגנונות פסקה, אפשר להגדיר איפה יתחיל הפסקה. בעמוד חדש, בטור חדש, בדף זוגי/אי זוגי חדש.
ההגדרות נמצא ב: Keep Options / Start Paragraph
ושם יש להגדיר: On next Page.

אם עוד לא הגדרת סגנון מיוחד לשמות הפרקים, ואתה רוצה לעשות את זה עכשיו אוטומטי, ויש לך CS3 ומעלה, אפשר לעשות ע"י גרעפ.
אתה מגדיר עכשיו סגנון טקסט חדש, וחפש:
קוד:
^פרק .{1,10}\r
והחלף עם סגנון פסקה החדשה.

החיפוש כאן, מחפש את המילה פרק בתחילת פסקה, שיש אחריו רווח ועוד תו אחד - עד 10 תווים גג, ואנטר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך ונתנו 10 זה עזר לי מאד, עבדתי ע"י Keep Options / Start Paragraph

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה