כללי שבועות חלבי בווקטור

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?

אשמח לשמוע הצעות איך לשפר את זה.

קבצים מצורפים

• Shavuot Prague 2012.jpg
    KB 383.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כללית - מודעה יפה. מה שכן לדעתי הכותרת גדולה מידי, גם כיוון שמדובר בפונט דק כל כך, כך שקצת קשה 'להשתלט עליה'. הייתי מורידה גם את הגבינה הצהובה, ומשלבת עם הרקע באותו המקום תמונה מעומעמת, ויקטורית, של לוחות הברית. הן משום שהגבינה הצהובה היא אלמנט מרכזי בפני עצמו, והעוגה אלמנט מרכזי בפני עצמו, ושניהם מושכים את העין ודי מתחרים זה בזה (למרות הבדלי הגדלים.)
והן כיוון שאיני יודעת כיצד תתקבל ההכלאה בין לוחות הברית לגבינה צהובה...

• הוסף לסימניות
יפה, אך ורוד לא מסמל חלבי, הייתי מורידה את הגבינה צהובה אך אני לא מבינה בזה כי אני לא חבדניקית.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה!
הלוחות הברית לא משתלבים טוב...לדעתי הם מיותרים
להחליף לעוגה יותר מגרה!=)

• הוסף לסימניות
מודעה יפה!
הלוחות הברית לא משתלבים טוב...לדעתי הם מיותרים
להחליף לעוגה יותר מגרה!=)

• הוסף לסימניות
אני חייב לציין שאני נהנה מהרמה הגרפית של העבודה הזו. (בלי קשר להערות קודמיי שיש להן מקום במידה זו או אחרת)

• הוסף לסימניות
לוחות הברית=גבינה צהובה???

• הוסף לסימניות
אני כאזרח חוץ ויודע איך נראה הפרסום בקונטרי יוסי וכו' המודעה מתאימה בול כן כן גם גודל הכתב!
מה שכן הלחות והגבינה לא נכנסים טוב למודעה

• הוסף לסימניות
בס"ד
אוסף של רעיונות יפיפיים, אבל לי אישית מזכיר יומולדת

• הוסף לסימניות
בכלליות, נראית כאן עבודה יפה, רק שאין לעין היכן להתמקד ונוצרת תחושת בלאגן.
הייתי ממליצה להסיר את הלוחות, ולהזיז את הכותרת שמאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה