כללי שבוע הורדות בחינם מגרפיקסטוק!!

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אבל צריך להשאיר פרטי כרטיס אשראי... קצת מלחיץ, לא?

תודה...

• הוסף לסימניות
אם לא תעצרו את המנוי אחרי שבוע, אוטומטית ירד לכם 50$ באשראי

• הוסף לסימניות
אני לא בנויה לזה... מלחיץ אותי
אם יש למישהו קוד שהוא מוכן לפרסם אותו (ובעוד שבוע הוא יזכור לבטל את הכרטיס...)

אשמח

• הוסף לסימניות
גם 50 $ יחסית זה מחיר יפה והורדה ללא הגבלה

• הוסף לסימניות
מה הלחץ? יוצרים הודעה בטלפון ומבטלים. אני כבר שנתיים רוכשת שם מנוי שנתי ב - 99$
שווה. אפשר להוריד כמה שרוצים ללא הגבלה.
פשוט מציל אותי כל פעם מחדש.
אין שם מגוון כמובהכל בדולר או שאטרסטוק אבל בהחלט יש דברים חמודים

• הוסף לסימניות
אבל אי אפשר עם כל ויזה נכון?
כי לא הצלחתי לעשות מנוי

• הוסף לסימניות
נרשמתי. זה נראה חביב למדי.

• הוסף לסימניות
באיזה טלפון מבטלים את הויזה שרושמים שם

• הוסף לסימניות
לא צריך טלפון. בחשבון שלך תיכנס לאפשרות הזו:
If you wish to cancel your subscription, please click here

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה