דרוש מידע שבירת קיר בבני ברק

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מעוניינת בבעל מקצוע שישבור קיר אחד קטן בדירה בבני ברק.
מישהו יודע כמה זה אמור לעלות
ואם אפשר מספר טלפון...
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לוקחים ערבי מז'בוטינסקי מתחת מגדלי שקל והוא עושה מה שתגיד לו מ8 בבוקר עד 4 אחה"צ
400 - 500 שקל

• הוסף לסימניות
יש לבדוק שזה קיר לא קונסטרוקטיבי וצריך ייעוץ עם מהנדס כי יש הרבה פעמים שאנשים לא יודעים ומסכנים את הבניין

• הוסף לסימניות
עכשיו רציני,
אני צריכה המלצה למישהו שעושה את זה... פליז

• הוסף לסימניות
זה תפקיד של מהנדס, בדרך כלל המהנדס בודק את כל הקירות והתקרה והוא יכול להסיק מזה הנחה כזו או אחרת וכמובן הוא יתן הנחייה איך לשבור ולפעמים ידרוש להזמין אותו לראות איזה ברזל יש בקיר וכד',
אנשים טועים וחושבים שרק קירות בטון הם קונסטרוקטיביות אז למי שמכיר את הדירות ברמות יש שכונה שאסור לגעת גם בקירות הפנימיות כי הם תומכים את התקרות

• הוסף לסימניות
איך בודקים כזה דבר?
בבני ברק תתקשרי למהנדס גיל בראונשטיין איש מקסים
הוא בדק לי כמה מקומות בבית איפה אפשר לשבור ואיפה לא (לקח בערך 200 ש"ח)
יש בקיר הזה חשמל, אני מעוניינת במישהו מקצועי...
לא עניין של מקצועי
פשוט צריך להביא בנוסף לערבי ששובר קירות גם חשמלאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה