דרוש מידע שבירת קרסול - זכויות ביטח לאומי

• הוסף לסימניות
שלום רב,

מעוניינת במידע לגבי מיצוי זכויות בביטוח לאומי.
הפרטים:
שברתי את הקרסול בתאונה עצמית לא בדרך לעבודה.
אישפוז 3 ימים ימי מחלה שרשם הרופא 90 ועלי לעבור שתי ניתוחים, וכמובן שאצטרך לעבור פיזוטרפיה.
מעבודה יש לי כ 25 ימי מחלה.
האם יש אפשרות לקבל את כל דמי המחלה מביטוח לאומי ?
תאורטית העבודה שלי משרדית , האם ביטוח לאומי בגלל זה יכול לא לקבל את התביעה ?
קראתי על נכות זמנית שזה עד 4 חודשים ושכר 100% אולם נשמע שצריך ממש "מחלה " כי יש וועדה.
וקראתי על דמי תאונה שמקבלים עד 90 יום 75% מהשכר .

אודה למידע
יום טוב

• הוסף לסימניות
יש כמה זכיות שיכולות להיות רלוונטיות
אני מפרט

1.נכות כללית, מצורף טופס בקשה לנכות כללית
יש למלאות את הטופס
ולצרף מסמכים רפואיים נוספים שיש ברשותכם
ולאחר מכן יש לשלוח את הטופס עם המסמכים לביטוח לאומי בקישור הזה שליחת מסמכים או בטופס הדיגיטלי
מהניסיון שלי בחלק מהמקרים מאושרת נכות זמנית למספר חודשים בשל השבר , גם כאשר ממשיכים לעבוד (מי שועבד שבכר גבוה של מעל 8,200 ש"ח עשוי להיות לו בעיה עם השכר)

2.שירותים מיוחדים, זו קצבה הניתנת למי שמתקשה בפעולות היום יום הבסיסיות,
מצורף טופס בקשה לשירותים מיוחדים
יש למלאות את הטופס
ולאחר מכן יש לשלוח את הטופס עם המסמכים לביטוח לאומי בקישור הזה שליחת מסמכים או בטופס הדיגיטלי
אם כי אני מוכרח לציין שברוב המקרים לא מאשרים שר"מ.

3.דמי תאונה, מצורף טופס דמי תאונה
יש למלאות את הטופס
ולהחתים את רופא המשפחה על האישור המופיע בו
לצרף מסמכים רפואיים נוספים שיש ברשותכם
ולאחר מכן יש לשלוח את הטופס עם המסמכים לביטוח לאומי בקישור הזה שליחת מסמכים או בטופס הדגטלי
חשוב להדגיש כי את הבקשה לדמי תאונה יש להגיש תוך 90 יום בלבד!!!
יודגש, כי תביעות דמי תאונה מאושרים לרוב ללא כל בעיה, וללא צורך בוועדה, אך ביטוח לאומי מתחיל לשלם רק אחרי שמסיימים לנצל את ימי המחלה הצבורים אצל המעסיק.

4.צריך לבדוק, אולי ניתן לתבוע גם את קרן הפנסיה למי שעובד ומבוטח בפנסיה

• הוסף לסימניות
יש כמה זכיות שיכולות להיות רלוונטיות
אני מפרט

1.נכות כללית, מצורף טופס בקשה לנכות כללית
יש למלאות את הטופס
מהניסיון שלי בחלק מהמקרים מאושרת נכות זמנית למספר חודשים בשל השבר , גם כאשר ממשיכים לעבוד (מי שועבד שבכר גבוה של מעל 8,200 ש"ח עשוי להיות לו בעיה עם השכר)

2.שירותים מיוחדים, זו קצבה הניתנת למי שמתקשה בפעולות היום יום הבסיסיות,
מצורף טופס בקשה לשירותים מיוחדים
יש למלאות את הטופס
אם כי אני מוכרח לציין שברוב המקרים לא מאשרים שר"מ.

3.דמי תאונה, מצורף טופס דמי תאונה
יש למלאות את הטופס
ולהחתים את רופא המשפחה על האישור המופיע בו
לצרף מסמכים רפואיים נוספים שיש ברשותכם
ולאחר מכן יש לשלוח את הטופס עם המסמכים לביטוח לאומי בקישור הזה שליחת מסמכים או בטופס הדגטלי
חשוב להדגיש כי את הבקשה לדמי תאונה יש להגיש תוך 90 יום בלבד!!!
יודגש, כי תביעות דמי תאונה מאושרים לרוב ללא כל בעיה, וללא צורך בוועדה, אך ביטוח לאומי מתחיל לשלם רק אחרי שמסיימים לנצל את ימי המחלה הצבורים אצל המעסיק.

4.צריך לבדוק, אולי ניתן לתבוע גם את קרן הפנסיה למי שעובד ומבוטח בפנסיה
@TAMAR GOL אשמח לשמוע האם ראיתם את מה שכתבתי והאם סייע לכם
(לפעמים זה הרגשה דפוקה שאתה טורח לכתוב תשובה מפורטת למישהו ואחר כך לא מקבל משוב, ואתה לא יודע בכלל אם מישהו קרא את זה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה