מידע שימושי שבלונה לדף קשר

• הוסף לסימניות
יש למישהי שבלונה לדף קשר שבועי שאפשר להשתמש בה גם לגן של השכנה שלי? היא ביקשה ממני טובה שאדפיס לה.
תודה ותזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
שבלונה לדף קשר

נכתב ע"י חניק;1800424:
יש למישהי שבלונה לדף קשר שבועי שאפשר להשתמש בה גם לגן של השכנה שלי? היא ביקשה ממני טובה שאדפיס לה.
תודה ותזכו למצוות.

בהצלחה! מקווה שיבוא לשימוש

קבצים מצורפים

• מסגרת לדף קשר 1.pdf
    KB 506.7 · צפיות: 472
  • הוסף לסימניות
נהדר, תודה רבה, אשמח לעוד למי שיש, עדיף לאורך הדף.

• הוסף לסימניות
לגן בנים או בנות ?
שחור לבן או צבעוני ?

• הוסף לסימניות
גן מעורב... (להרגע, גילאי 3....)
שחור לבן.
תודה רבה רבה
אם אפשר שיהיה שם מקום לכתוב "כיצד סיפרתי"

• הוסף לסימניות
היה לי קצת זמן פנוי במשרד אז עשיתי לך משו בעשר דקות..
זה בסדר?

קבצים מצורפים

• דף קשר.jpg
    KB 914 · צפיות: 344
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד!!!!
אין לי מילים, אבל הסגנון לא כ"כ מתאים לגן הזה, מדובר על גן של משפחות אברכים, בני ברקים....
את מסכימה איתי שזה לא יתאים לסגנון?
אבל זה פשוט מתוק!!!
אולי בלי הדמויות זה יהיה מצוין.

• הוסף לסימניות
אולי עוד משהו?
זה ממש דחוף.
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חניק;1801321:
כל הכבוד!!!!
אין לי מילים, אבל הסגנון לא כ"כ מתאים לגן הזה, מדובר על גן של משפחות אברכים, בני ברקים....
את מסכימה איתי שזה לא יתאים לסגנון?
אבל זה פשוט מתוק!!!
אולי בלי הדמויות זה יהיה מצוין.

לכן שאלתי לאיזה גן
בנות / בנים
כשאמרת מעורב חשבתי זה חילוני/דתי ( מקסימום להוסיף כיפות..)
לא חשבתי חרדי כי בבני ברק מגיל 3 יש הפרדה בגנים.

• הוסף לסימניות
אני מעלה לפה בכל אופן את הקובץ הפתוח
מי שרוצה מוזמנת להשתמש בכייף!

קבצים מצורפים

• דף קשר.pdf
    1.4 MB · צפיות: 324
  • הוסף לסימניות
אין לאף אחת דף קשר שבועי מעוצב????????????????????
אפילו פשוט ביותר, אבל משהו..............

• הוסף לסימניות
יש לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה