שבלונות לקיר

• הוסף לסימניות
משהו יודע מי עושה שבלונות לקיר לפי עיצוב אישי?
או שיש מקום שיש שם שבלונות יפות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tiptopgraf;974230:
משהו יודע מי עושה שבלונות לקיר לפי עיצוב אישי?
או שיש מקום שיש שם שבלונות יפות?

מצטרפת לשאלה.

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות לבד?

להדפיס במחשב, להדביק על מפל, ולגזור עם מספרי ציפורניים?

או שאת מתכוונת למשהו אחר?

• הוסף לסימניות
ניתן להזמין אצל כל אלו שיש להם תוכנה לחיתוך טפטים רובם עובדים גם לפי הזמנה אישית.
כמו"כ ניתן להוריד מהאתר של טמבור שבלונות להכנה עצמית .
ומאיזה איזור את שאוכל להמליץ לך על חנויות?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בירושלים צעצועי שטראוס

• הוסף לסימניות
למה ללכת רחוק? אם אתם מחפשים משהו ייחודי ומזמינים משהו במיוחד- יש את "פינתי"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;974265:
למה לא לעשות לבד?

להדפיס במחשב, להדביק על מפל, ולגזור עם מספרי ציפורניים?

או שאת מתכוונת למשהו אחר?

אני ממש לא מחפשת עבודה בערב פסח
חוצ'מזה שאני ממש לא בשביל זה

ולכל אלו שהציעו מדבקות קיר אני מחפשת דווקא שבלונות
יש לי צבע מסויים שאיתו אני רוצה לשים על הקיר

• הוסף לסימניות
אולי חיתוך בלייזר יתאים לך צרי איתי קשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה