כללי שבלונות של גרפיקה מקורית בחנות ווירטואלית

• הוסף לסימניות
(לא כל הלילה... מעולם לא עבדתי באמצע הלילה ולא מתכננת להתחיל עם זה... יום עבודה של 9-16 מספיק לי בהחלט).[/QUOTE]

אולי תלמדי אותי איך עושים את זה?
מה את עושה אם לקוח קבוע שלך, שאת באמצע עבודת מיתוג בשיבלו (למשל) מתקשר בצהרים שהוא צריך s.o.s מודעה לעיתון למחר, וכל הגריד אצלך. תגידי לו שאין?
ומה תעשי עם ספר שחייב לרדת מחר לדפוס, ובערב שלחו עוד תיקונים דחופים? אם לא שייך לעכב עוד יום נוסף?
אני מרגישה שבעבודה הזאת - עצמאיים יפלו ללילות כאלו מידי פעם, אין ברירה. אם את מוצאת דרך להמלט מזה אני אשמח ללמוד את הסוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;688843:
עם לקוחות כאלה צריך להפסיק לעבוד.
הלקוח לא "משלם מספיק", הלקוח משלם כמה שביקשתי ממנו לשלם (ואם הוא לא מעוניין בהצעת המחיר שלי, אנחנו ניפרד כידידים מראש). ואני מבקשת לשלם סכום ראוי, שמאפשר לי לשבת בנחת ולעבוד על עיצוב מקורי.
(לא כל הלילה... מעולם לא עבדתי באמצע הלילה ולא מתכננת להתחיל עם זה... יום עבודה של 9-16 מספיק לי בהחלט).

אולי תעשי הסבה מקצועית ותפתחי קורס: אסרטיביות לעצמאים?
(או שבעצם את ה"גרפיקות" את עושה ביום, אז אפשר בלילה את הקורס...)

• הוסף לסימניות
כן כן, אני מסכימה עם נעמה, בכל מילה, גם אני בתור מעצבת, נהגתי עד לא מכבר כך, ישבו אצלי לקוחות עד לפנות בוקר וקבלתי עבודות אחר חצות--- עד שהחלטתי לעשות "סטופ" לכל זה, זה עבודה קשה דורש משמעת עצמית רצינית, אבל שווה!!!
תנסו.
הגיע הזמן שתתחילו לעבוד ולחיות כמו בניאדם

וחוצמזה שלקוחות מעריכים יותר אנשי מקצוע עם עקרונות!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש לזה מקום, בתנאי שהמחיר יהי-ה באמת זול.
כמו כן תופיע באתר אזהרה חמורה בענין זכויות יוצרים.
נראה לי שזה רעיון טוב מאד שיפרח וישגשג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;688843:
יש גרפיקאים שחיים מלקוחות כאלו. וחיים טוב.
אוהב ישראל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;688843:
הלקוח לא "משלם מספיק", הלקוח משלם כמה שביקשתי ממנו לשלם (ואם הוא לא מעוניין בהצעת המחיר שלי, אנחנו ניפרד כידידים מראש). ואני מבקשת לשלם סכום ראוי, שמאפשר לי לשבת בנחת ולעבוד על עיצוב מקורי.
(לא כל הלילה... מעולם לא עבדתי באמצע הלילה ולא מתכננת להתחיל עם זה... יום עבודה של 9-16 מספיק לי בהחלט).

אני בגישה של "תן ללקוח בדיוק כפי שהוא משלם".
וכמו שהסברתי לא פעם על תוכנית 2 המסלולים שאני מפעיל אצלי. המסלול הזול והמסלול היקר, כך גם בענין הזה: אם ללקוח מתאים לשלם רבע מעלות רגילה - לי מתאים לתת לו עבודה שנמשכת רבע מהזמן אותו הייתי מקדיש מלכתחילה. שנינו נצא מרוצים.

• הוסף לסימניות
אפשר להישאר עם עקרונות ולעבוד בלילות. יותר שקט ורגוע.
נכתב ע"י 701 סמייל;688903:
הגיע הזמן שתתחילו לעבוד ולחיות כמו בניאדם
וחוצמזה שלקוחות מעריכים יותר אנשי מקצוע עם עקרונות!
אני מכיר שני חברי פרוג (מהגרעין) שעבדו עד 2 לפנות בוקר והחליטו לעשות סטופ.
אחד היה מאוד גדול ומפורסם, הרוויח עשרות אלפים בחודש, והחליט לצאת מהעבודה ב־16:00. הלקוחות כיבדו, אבל חלקם הגדול הפסיק להגיע. והוא היה צריך לעבור לעבודה אחרת.
השני היה הרבה יותר קטן. אבל הוא לא הגזים עם הסטופ שלו. סיים את העבודה ב־9 בלילה. ובפרוייקטים מיוחדים ידע לתת ללקוח שעות מהלילה. הוא היום מהגרפיקאים הכי גדולים בעולם.

• הוסף לסימניות
גרפיקאי מהגדולים בעולם זה נחמד.
השאלה על חשבון מה.
שאלה של תשלום מול מחיר.
עם כסף אפשר לקנות, אבל אפשר גם למכור.
שוב ענין של ערכים וסדרי עדיפויות.

• הוסף לסימניות
גרפיקאי שעושה סטופ זו זכותו אבל הוא מעמיד את עצמו אוטומטית בעדיפות שניה אחרי המתחרים שלו.
אגב - גם במשרדי הפרסום הגדולים יש שרות ללקוחות טובים מחוץ לשעות המשרד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה