שגיאה ב-IDM

• הוסף לסימניות
הוא לא מבקש ממני לאשר שום תוסף
ומה קורה כשלוחצים על השלוש נקודות בצד שמאל למעלה?
יש שם תוסף שממתין לאישור?

אם לא, פתחו את דף התוספים:
שלוש נקודות בצד שמאל למעלה > כלים נוספים > תוספים
ותעלו צילום מסך של הדף.

• הוסף לסימניות
האמת שלא כל כך הבנתי מכל הדיון הזה מה בדיוק לעשות...

הורדתי תייקית IDM פרוץ, מה עושים אחרי זה?

• הוסף לסימניות
מפעילים אותו (אין צורך להעביר אותו לתיקיית ההתקנה) ובוחרים ב"Crack"

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי טוב לקנות את התוכנה בפחות ממאה שח ולהפסיק לגנוב. בדוק עובד לכל החיים

• הוסף לסימניות
כבודו צריך אישור מהרב בשביל לא לגעת בפרנסה של מישהו אחר? ועוד להתפרנס מיזה?
אני לא אמרתי שמותר ולא שראוי אבל גם לא אמרתי שאסור
אני רק טוען שהתורה היא אמת המידה למוסר של היהודי והיא ורק היא שתקבע מה מותר ומה אסור מה ראוי ומה לא ראוי מה מוסרי ומה לא מוסרי.
לטעון להיתר במקום שהוא כמעט ללא ספק גזל גמור ולצעוק אסור במקום שבו הדבר כלל לא ברור, קצת מוזר לא?

• הוסף לסימניות
אני לא אמרתי שמותר ולא שראוי אבל גם לא אמרתי שאסור
אני רק טוען שהתורה היא אמת המידה למוסר של היהודי והיא ורק היא שתקבע מה מותר ומה אסור מה ראוי ומה לא ראוי מה מוסרי ומה לא מוסרי.
לטעון להיתר במקום שהוא כמעט ללא ספק גזל גמור ולצעוק אסור במקום שבו הדבר כלל לא ברור, קצת מוזר לא?

מתוך דברי דברי הרמב”ם בפ”ה מהל’ יסודי התורה, שיש חילול השם גם במעשים המותרים, ובפרט אם יעשה אותם מי שמצפים ממנו שלא לעשות אותם.

אתר של יוצרים חרדים. איך אתם הייתם מרגישים שיקחו את היצירות שלכם עם אותם היתרים?

• הוסף לסימניות
מתוך דברי דברי הרמב”ם בפ”ה מהל’ יסודי התורה, שיש חילול השם גם במעשים המותרים, ובפרט אם יעשה אותם מי שמצפים ממנו שלא לעשות אותם.

אתר של יוצרים חרדים. איך אתם הייתם מרגישים שיקחו את היצירות שלכם עם אותם היתרים?
אל תוציא את דברי מהקשרם
הבנת היטב למה אני מתכווין

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי טוב לקנות את התוכנה בפחות ממאה שח ולהפסיק לגנוב. בדוק עובד לכל החיים
אתה מוכר את התוכנה הזאת או משהו? כי אני לא רואה שום סיבה אחרת שתטען שעדיף לקנות.

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה