שגיאה ב-script

• הוסף לסימניות
בעיה מוזרה,
מדי פעם כשאני פותחת אתרים קופצת לי השגיאה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 268206
וגם כשאני מאשרת כן/לא, ההודעה ממשיכה לקפוץ לי.
יש הסבר??

קבצים מצורפים

• בעיה בסקריפט.png
    KB 45.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
טוב, זה כבר בעיה אחרת
יש לי מחשב חדש (מחודש יותר נכון)
windows10 64 bit ומאז שהתקינו לי אותו, לא עולה לי שום דפדפן מלבד אקספלורר
הטכנאי שלי ישב פה עם המחשב וניסה לעלות על הבעיה ולא מצא
(גם כשחיבר את המחשב שלו לרשת שלי, לא עבד לו שום דפדפן)
אולי כאן מתחילה הבעיה???
(הוא טען כמובן שהבעיה בנתיב, אבל הוכחתי לו שעוד לפני שהתקנתי את נתיב הדפדפנים לא עבדו...)
יש מצב שהבעיה בספק? (פ' דגושה)

• הוסף לסימניות
הוא לא הצליח להתקין דפדפן אחר או מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1888917:
הוא לא הצליח להתקין דפדפן אחר או מה?

כנראה זה מה שהשורר מתכוון, וזה מוזר מאוד לא שמעתי א"פ שאי אפשר להתקין "שום" דפדפן

• הוסף לסימניות
לא להתקין! ממש לא. יש לי את כל הדפדפנים: כרום, פיירפוקס, edge,

אבל רק האקספלורר מצליח להעלות אתרים, כל השאר נשארים בדף הבית ו'מטעינים'...

הוא גם טוען שהוא לא נתקל מעולם בכזו בעיה.

(הוא חשב שיש בעיה בהתקנה ופרמט שוב את המחשב, הגיע לפה בהתלהבות שבמעבדה אצלו ניסה את כל הדפדפנים ו-הופ, אצלי נאדה! רק אקספלורר בתוספת בעיות סקריפט...)

• הוסף לסימניות
איזה ספק?
ניסית לפנות לנתיב?

• הוסף לסימניות
ספק- אקספון
שאלתי את נתיב אם יכולה להיות בעיה בווינדוס הנ''ל, והם טוענים שהתוכנה עובדת על זה מצוין
לא פניתי לתמיכה הטכנית שלהם.

• הוסף לסימניות
אם אצלו זה עבד למה אצלך לא. תנסי עם אינטרנט סלולרי של מישהו.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה בעי' באינטרנט שלך ולא במחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה