דרוש מידע שגיאת כרטיס זיכרון.....הצילו!

• הוסף לסימניות
אחרי יום ארוך ומתיש של צילום הקטנטנים.......
כשאני מדליקה את המצלמה רשום לי שגיאת כרטיס זיכרון ולא עולות התמונות,
במחשב הכרטיס עולה אך התיקייה ריקה, מציינת שקודם ראייתי את התמונות כרגיל וכשכיביתי את המצלמה זה קרה אשמח לכל מידע מהמבינים בתחום אני צריכה את התמונות דחוווווףףףףף תודה מראש

• הוסף לסימניות
נשבר לכם כנראה צריך תקון בממעבדה של מצלמות יש אצלנו מעבדת מצלמות שמגר 13

• הוסף לסימניות
אחרי יום ארוך ומתיש של צילום הקטנטנים.......
כשאני מדליקה את המצלמה רשום לי שגיאת כרטיס זיכרון ולא עולות התמונות,
במחשב הכרטיס עולה אך התיקייה ריקה, מציינת שקודם ראייתי את התמונות כרגיל וכשכיביתי את המצלמה זה קרה אשמח לכל מידע מהמבינים בתחום אני צריכה את התמונות דחוווווףףףףף תודה מראש
שאת פותחת את התיקיה ועושה חיפוש של - בשורת חיפוש
זה מביא לך תוצאות?

• הוסף לסימניות
בשורת החיפוש תעשי נקודה

• הוסף לסימניות
אצלי בכרטיס זה קורה הרבה
ואז אני מזיזה קצת את החלק של הכרטיס שנועל אותו

• הוסף לסימניות
זה קרה לי פעם.
יכול להיות שהבעיה בקורא כרטיסים של המחשב.
אפשר לקנות קורא כרטיסים חיצוני (אם אין לכם) ולנסות להכניס את הכרטיס של המצלמה דרכו.

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול יש לי דיסק און קי שכשאני מכניס אותו למחשב הוא אומר לי לעשות אתחול
מה אפשר לעשות
אם עושים אתחול כל החומר נמחק ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה