עזרה שדכניות מנוסות

• הוסף לסימניות
אני זקוקה למספרי טלפון של שדכניות שמנוסות במיוחד עם ציבור הספרדים.
בנוסף התפרסם באחד העיתונים על פרויקט שידוכים שהוקם לעילוי נשמת חתן וכלה בארה"ב הם פירסמו את המייל אך לצערי הוא אבד לנו .נשמח לקבל ממי ששמר.

• הוסף לסימניות
שדכניות איפה אתם???

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול

מישהו מכיר שדכנית שעוסקת גם במגזר הדת''ל,
בחור בן 30 איכותי - מסודר.

אם יש למישהו/י הצעה, אשמח בפרטי.

• הוסף לסימניות
למי את מחפש תני פרטים או מספר טלפון
בהצלחה

מחפשת לאחי בחור ישיבה בן 23
וגם לגיסתי בת 21.
מחפשת לעוד הרבה חברות מהממות מהכיתה שלי שעדיין מחכות ...
וכל הזמן שואלות אותי: מה אין לך רעיון בשבילי?
מהשיעור של בעלי לא נשאר אפילו בחור אחד. ומהכיתה שלי נשארו 7 בנות וכולן ספרדיות.
אני כל כך רוצה לעזור ולא יודעת איך.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאין כמעט שדכניות בציבור הספרדי. ואין הצעות בכלל לבחורות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
חיה צויבל - 077-7199993
שדכנית מנוסה מאד, מומלצת...
מתעסקת בעיקר עם המגזר הליטאי והספרדי

• הוסף לסימניות
הי,
אשמח שתעלו מספרים כאן, זה יכול לעזור לכולנו......
אגב יש לי בחור ספרדי מצוין.... אם זה רלוונטי תכתבי לי בפרטי מה הסגנון שאת מחפשת...

• הוסף לסימניות
שדכנית לספרדים
1 טלי מלכה 0548404624
בעיקר בני תורה ספרדים כמו"כ נפגשת עם הבחור והבחורה.
2 מרים ביטון 0548467536 מסתפקת בדיבור עם הבחור והבחורה.
ד"א חובה לשלם להם אם רוצים שהם ימשיכו לעבוד בעבודה הקשה הזאת.

• הוסף לסימניות
שלום, אני מכירה בחור חצי חצי מצד האבא וספרדי מצד האמא בגיל בערך 28 בחור רציני ומוכשר מאוד, בן תורה אמיתי, נראה מצויין, מעוניין בבחורה באיזור הגיל שלו פלוס מינוס, חצי חצי או ליטאית שלימה, הצעות במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שדכנית לבחורי ישיבה ובנות סמינר ספרדים מכל העדות (בעיקר עד גיל 35), חמדה: 054-8455801

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה