כללי שדרוג אינדיזיין = המתנה בכניסה למשטח טקסט

• הוסף לסימניות
לאחר שדרוג האינדיזיין לגרסה האחרונה cc 2017 כמעט כל כניסה (ראשונה) למשטח טקסט קיים, גורמת לעיגול מסתובב על המסך והמתנה של כ-15 שניות עד שכלי הטקסט הופך לפעיל.
נתקלתם בתופעה?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה. הפתרון שעזר לי הוא לנטרל את שתי האפשרויות ב- Type Contextual Controls בחלון ה-Preferences תחת Advanced Type. מצ״ב צילום מסך:
SEX1I5V.png

• הוסף לסימניות
עוזר גם לבאגים בtabs

תודה!

• הוסף לסימניות
תודה, עזר גם לי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לל;2349655:
גם לי זה קרה. הפתרון שעזר לי הוא לנטרל את שתי האפשרויות ב- Type Contextual Controls בחלון ה-Preferences תחת Advanced Type. מצ״ב צילום מסך:
SEX1I5V.png
תודה רבה! כמה זמן כבר שרפתי על הבאג בבחירת טאב!
ישבתי זמן רב עם נציג באדובי על מחשב שלי ולא היה להם פתרון, מלבד לחזור לגירסת 2016.

מעוניין איך עלית על הפתרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרש;2393994:
תודה רבה! כמה זמן כבר שרפתי על הבאג בבחירת טאב!
ישבתי זמן רב עם נציג באדובי על מחשב שלי ולא היה להם פתרון, מלבד לחזור לגירסת 2016.

מעוניין איך עלית על הפתרון?

שרפתי על זה הרבה זמן!
ניסתי וזה עבד. תודה לניק לל.

יש עוד כמה באגים שנתקלתי בשדרוג החדש.

• הוסף לסימניות
אפשר אולי הסבר במהות 2 האפשרויות הנ"ל?

• הוסף לסימניות
אלף צילצולים!!!!!!!!!!!!! (לי היו בעיות דומות גם בשאר הגי' של אינדי)
הסבר קצר: נראה לי שזה מבטל את הטעינה של איזה מילון אפשרויות חלופיות להקלדה, והואיל וזה שימושי בד"כ באנגלית, אז אי"צ בזה בעברית, וכשהטעינה מתבטלת, זמן הכניסה לתיבת טקסט קצר.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה את הצילום מסך
אפשר להעלות שוב?

אלפי תודות זה תקע אותי ולא מצאתי פתרון בשום אופן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה