שדרוג מהירות בבזק ובספק האינטרנט

• פותח הנושא esw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שידרגתי את המהירות בבזק מ-2.5 ל-5 מגה.
בבזק אמרו לי שצריך לעדכן את הספק,
אצל הספק אמרו לי שלא חייבים, רק אם אני רואה שזה עושה בעיות.
מה אתם אומרים, לשדרג אצל הספק או לא? אם כבר שדרגתי בבזק זה יהיה בזבוז לא לשדרג אצל הספק, או שזה באמת לא משמעותי?

• הוסף לסימניות
כדאי לשדרג גם אצל הספק

לי היה כזה סיפור
ולאחר כמה חודשים גיליתי שאצל הספק המהירות נשארה נמוכה
אגב זה כמעט לא אמור לשנות במחיר
ואם הם מנסים להעלות את המחיר אז אפשר להגיד להם שאת תעברי לספק אחר
ואפשר לעשות משא ומתן אם כמה ספקים ולהגיע ממש למחיר נמוך מאוד

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב עם אקספון ביחד, זה יוצא שאני משלמת לאקספון 15 ש"ח,
אם אני משדרגת אני צריכה לשלם עוד 10 ש"ח בכל חודש.
מה אתם ממליצים לי לעשות?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי כזה דבר
מה שלי היה זה תשתית של בזק עם 013 ו- 012
אבל מה שנראה לי שזה מחיר לא יקר

• הוסף לסימניות
השאלה היא כזו, האם שידרגת בבזק בגלל שאין להם כבר 2.5, ו2.5 מספיק לך, או ששדרגת בגלל ש2.5 כבר לא מספיק לך....?
אם האפשרות הראשונה, אז חבל לך לשלם עוד 10 שח על ספק. בשביל מה?
אם האפשרות השניה, אז ודאי לעדכן גם את הספק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;902030:
השאלה היא כזו, האם שידרגת בבזק בגלל שאין להם כבר 2.5, ו2.5 מספיק לך, או ששדרגת בגלל ש2.5 כבר לא מספיק לך....?
אם האפשרות הראשונה, אז חבל לך לשלם עוד 10 שח על ספק. בשביל מה?
אם האפשרות השניה, אז ודאי לעדכן גם את הספק...

שידרגתי כי הציעו לי בבזק מחיר יותר זול ממה שהיה לי קודם, באמת לא דחוף לי המהירות.

אבל השאלה שלי היא - אם כבר שידרגתי בבזק, זה יהיה בזבוז לא לנצל את המהירות? כלומר - זה לא שווה שיש לי 5 מגה אם אני לא מנצלת את זה אצל הספק?
מקוה שהובנתי...

• הוסף לסימניות
בבזק זה לא שדרוג
פשוט אין מצב היום בבזק למהירות פחות מ-5 מגה

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד תגובות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה