כללי שהחיינו וקיימנו והגיענו לאתר החדש!!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה
תודה
אני מחכה עוד לתגובה מפרוג זהב

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה: איפה אני רואה את ההודעות האישיות שלי??

• הוסף לסימניות
מזל טוב מזל טוב...
עלו והצליחו....

אשריכם מנהלי האתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאירקה;271307:
אני לא רואה חלק מהטקס.
ולא חלק מהאיקונים.
האם יהיה לזה פתרון?
מאירקה - מאיפה הדפדפן הזה? נטסקייפ זה לא משהו ישן-נושן? האם ניסית עם דפדפן עכשיווי? תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tapnack;271635:
מאירקה - מאיפה הדפדפן הזה? נטסקייפ זה לא משהו ישן-נושן? האם ניסית עם דפדפן עכשיווי? תודה

הוא לא אמר שהוא משתמש בנטסקייפ, אלא שהוא לא רואה חלק מהטקסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;271929:
הוא לא אמר שהוא משתמש בנטסקייפ, אלא שהוא לא רואה חלק מהטקסט.
הוא לא צריך לומר. כתוב במפורש כחול על גבי מסך.

• הוסף לסימניות
מזל טוב לאתר!
ממש אור (ירוק) בעיניים!
שום איטיות לא מורגשת.
בכל אופן, כך אצלי.

צריך קצת להתרגל,
אבל זה ממש מקסים.

בקצב הזה, מצפים ממכם
להפתעות רציניות
בכנס המתקרב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה