שובו אלי!!! ועוד הגיגים

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התחלתי את הסקיצה כציור קלאסי, ותוך כדי יצא משהו שונה לגמרי--- ומפתיע.
בינתיים די נתקעתי איך להמשיך. אני רוצה לגמור, בלי לדעת בדיוק איך- לאיזה כיוון למשוך אותו...
אשמח לשמוע כיצד מתקשר לכם הציור לחודש אלול, והאם לדעתכם ההקשר מובן מיידית.

נ.ב. בגלל שרוב הלקוחות (בציבור החרדי בפרט) רוצים תמיד סגנון ריאלי מאד מסוים (כמו יוני, גדי פולק, ווקסברגר וזהו...) אנחנו (קרי- הציירים/רות) מפספסים הזדמנות לפתוח ראש ולשבור לכיוונים נוספים. בשעתו כשהופיעה תוכנת המייפיינט הוצגו כאן דברים מקסימים ומרתקים, ולדעתי חבל שלא רואים אותם כאן יותר. מועלים פה עבודות מקצועיות מדהימות, אך מה לעשות- די שבלוניות. הסיבה כמובן דרישות השוק, אך הגידו אתם- לא חבל???
אשמח לדעתכם בנושא.

קבצים מצורפים

• מלך ונסיך.jpg
    KB 81 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
סגנון מיוחד, גוונים נהדרים והכי נהניתי שאין את הקו השחור התוחם.
בטח מתאים לאלול. מה יותר מתאים ממלך ובן מלך?

• הוסף לסימניות
מייפינטת?
סגנון שונה וחמוד.

• הוסף לסימניות
ממש מקסים ואהוב. הייתי לוקחת ציורים כאלה למצגת. סגנון מאוד נעים ומיוחד.

• הוסף לסימניות
יש לזה פוטנציאל המשכי ממש טוב! תמשיכי להוסיף פרטים! אשמח לראות לאן זה התפתח (למרות שזה יכול להחשב גם כציור גמור). מאוד אהבתי את הצבעוניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yael;839372:
יש לזה פוטנציאל המשכי ממש טוב! תמשיכי להוסיף פרטים! אשמח לראות לאן זה התפתח (למרות שזה יכול להחשב גם כציור גמור). מאוד אהבתי את הצבעוניות.

דווקא אני אהבתי את המנימלסטיות...
הייתי מנסה להפוך את השביל לחלק יותר.

• הוסף לסימניות
נזכרתי, נזכרתי את מי הנסיך הזכיר לי.
את הנסיך ממשחק המחשב העתיק ההוא, עוד מעידן הדוס.
אני לא זוכרת אפילו איך קראו לו, חוץ מזה שהנסיך היה צריך לעבור ולפתוח דלתות ולהזהר מהקוצים המשוננים למטה שאם היה נופל עליהם היה צליל מחריד כזה:eek:
רגע, אולי קראו לזה הנסיך הפרסי?

• הוסף לסימניות
ציור מקסים,
אם "המלך בשדה" הייתי מוסיפה ומשקיעה קצת בשדה.
נכתב ע"י נוי;839393:
אולי הנסיך הקטן? :)

קבצים מצורפים

• 5254.jpg
    KB 15 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;839404:
כן, כך קראו לזה - אבל הנסיך הזה מאמת דומה קצת לנסיך הקטן ;)
התכוונתי לסגנון כתמי הצבע, אין לי מושג מה היה צבעו של הנסיך הפרסי, כי המחשב שלנו היה שחור/לבן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;839393:
בשניה הראשונה שראיתי אותו זו היתה האסוציאציה :eek:.
כן, דווקא הנסיך הפרסי ולא אחר...

מלבד זאת, הציור היטיב לבטא את משמעות המלך בשדה ו"אני ישנה"...

• הוסף לסימניות
מה הם 2 הכתמים הטורקיזים משמאל לשביל?

• הוסף לסימניות
חיפשתי בעבר כזה סגנון ולא מצאתי את מבוקשי, טוב לדעת שיש את זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;839335:
מייפינטת?
סגנון שונה וחמוד.
פוטושופ, לשם שינוי...

נכתב ע"י נוי;839393:
אני לא זוכרת אפילו איך קראו לו, חוץ מזה שהנסיך היה צריך לעבור ולפתוח דלתות ולהזהר מהקוצים המשוננים למטה שאם היה נופל עליהם היה צליל מחריד כזה:eek:
ההכרות שלי עם המחשב התחילה לפני כמעט ארבע שנים, אי לכך אינני יכולה להשתתף בדיון הנוסטלגי :)

נכתב ע"י חיוך;839933:
מה הם 2 הכתמים הטורקיזים משמאל לשביל?
הציור עדיין לא גמור, התחלתי לצייר שם פרחים. מענין שחוץ ממך אף אחד לא הבחין (או לא שאל :))

תודה על התגובות המחממות!

• הוסף לסימניות
כדי להמחיש את המשל בציור, היה טוב אם היינו רואים את פניו של המלך - "ומאיר פניו..."- פניו שוחקות"
בצורה כזו ניתן להבין בצורה הברורה ביותר את המשל - המלך מאיר פנים, והאזרח - לא משנה באיזה מצב הוא נמצא.

• הוסף לסימניות
הסגנון מעניין ושונה.
לדעתי, דווקא העובדה שלא הגשת את כל פרטי התרחיש על מגש של זהב,
מאתגרת להתבונן ולהבין , וחושפת סיפור בדרך מקורית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;839318:
התחלתי את הסקיצה כציור קלאסי, ותוך כדי יצא משהו שונה לגמרי--- ומפתיע.
בינתיים די נתקעתי איך להמשיך. אני רוצה לגמור, בלי לדעת בדיוק איך- לאיזה כיוון למשוך אותו...
אשמח לשמוע כיצד מתקשר לכם הציור לחודש אלול, והאם לדעתכם ההקשר מובן מיידית.

נ.ב. בגלל שרוב הלקוחות (בציבור החרדי בפרט) רוצים תמיד סגנון ריאלי מאד מסוים (כמו יוני, גדי פולק, ווקסברגר וזהו...) אנחנו (קרי- הציירים/רות) מפספסים הזדמנות לפתוח ראש ולשבור לכיוונים נוספים. בשעתו כשהופיעה תוכנת המייפיינט הוצגו כאן דברים מקסימים ומרתקים, ולדעתי חבל שלא רואים אותם כאן יותר. מועלים פה עבודות מקצועיות מדהימות, אך מה לעשות- די שבלוניות. הסיבה כמובן דרישות השוק, אך הגידו אתם- לא חבל???
אשמח לדעתכם בנושא.

לדעתי הסיבה היא שרוב חברי הפורום הם מאיירים ולא אמנים. יש כאלו שעושים גם איור וגם אומנות אבל הרוב המכריע מאיירים.
כשאני מעלה את העבודות שלי במקומות אחרים אני מקבלת הרבה משוב מפרגן ואוהב ומתלהב. וכאן בפורום לא הרבה מוכנים להפתח לסגנון שונה למרות שהוא מקצועי ומקובל.
אבל אני לא דואגת.. בסוף זה יגיע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה