עזרה שובר או קופון לBUYMY יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
יש לי קופונים של BUYME למכירה
אחד של 230
אחד של 405
אשמח למכור ולהעביר למי שרוצה.. (אפשרי בהנחה)

• הוסף לסימניות
אני מוכרת את שניהם ב600
BUYME ALL - כולל את כל החנויות שמקבלות BUYME
נא לפנות באישי, אם אין לך פרימיום תכתבי לי כאן

• הוסף לסימניות
שימי לב שאם מעבירים הלאה קופון אפשר לראות שזה קופון שנועד למישהו אחר - למיטב ידיעתי אין דרך לשנות את השם של בעל הקופון.
זה אומר גם שהבעלים החדש לא יוכל לראות את יתרת הקופון באתר, כי הוא רשום על חשבון אחר.
לשימוש אישי זה בסדר. אם המטרה היא מתנה - זה לא נראה טוב.

• הוסף לסימניות
מישהוא יודע אם אפשר להעניק מתנה של ביימי למישהוא אחר מהשוברים שיש לי?

• הוסף לסימניות
מישהוא יודע אם אפשר להעניק מתנה של ביימי למישהוא אחר מהשוברים שיש לי?
השתמשתי בביי מי במספר חנויות בחודש האחרון,
ואף פעם לא ביקשו ממני מספר זהות או מידע אישי כלשהו.
תמיד נתתי את הקוד והם הסתפקו בזה.

לא יודעת אם בכל החנויות זה ככה...

• הוסף לסימניות
כן הענין הוא שאני רוצה דרך האתר להעביר את השובר כמתנה למישהוא, שלא יראה שזה מתנה שלי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה