כללי שוב אינדיזיין....

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגדיל מלל בפרופורציה?
אבל לא את תיבות הטקסט.
אני אסביר
יש לי מלל של ברכת המזון, מתפרס על כמה עמודים ואני רוצה שהכל יהיה שם יותר גדול, והאותיות שם לא באותו גודל כמובן.
להגדיל ידנית את התיבת טקסט יחד עם שיפט ואז להקטין בלי שיפט- זה האופציה שאני יודעת. אבל זה לא יגדיל לי בכל העמודים שווה,וזה לעבוד עמוד עמוד. וזה גם נשמע חאפר. יש דרך נכונה יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1343996:
יש אפשרות להגדיל מלל בפרופורציה?
אבל לא את תיבות הטקסט.
אני אסביר
יש לי מלל של ברכת המזון, מתפרס על כמה עמודים ואני רוצה שהכל יהיה שם יותר גדול, והאותיות שם לא באותו גודל כמובן.
להגדיל ידנית את התיבת טקסט יחד עם שיפט ואז להקטין בלי שיפט- זה האופציה שאני יודעת. אבל זה לא יגדיל לי בכל העמודים שווה,וזה לעבוד עמוד עמוד. וזה גם נשמע חאפר. יש דרך נכונה יותר?

קונטרול+שיפט+>< ויש מחשבים שההקטנה היא על ידי הנ"ל אבל במקום > יהיה "

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיל באחוזים באופן יחסי
בהגדרות סגנון הפיסקה או התו - לבחור באופציה Advenced character formats ולשנות באחוזים את השניים הראשונים

• הוסף לסימניות
אפשר דרך כלי שבסרגל הכלים
מצורפת תמונה
הראשון מביניהם

קבצים מצורפים

• Screen shot 2014-08-14 at 11.58.10.png
    KB 14.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1344124:
קונטרול+שיפט+>< ויש מחשבים שההקטנה היא על ידי הנ"ל אבל במקום > יהיה "

תודה
זה דרך קלה שלא הכרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה