כללי שוב אני--- הערת שוליים זזה

• הוסף לסימניות
למה זה קרה? הערות שוליים שלי זזו. מה שקורה עכשיו במידה ואני רוצה להעביר טקסט לדף הקודם הוא עובר אחרי הערות שוליים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;1984655:
למה זה קרה? הערות שוליים שלי זזו. מה שקורה עכשיו במידה ואני רוצה להעביר טקסט לדף הקודם הוא עובר אחרי הערות שוליים.

לא הבנתי מה קרה.
אולי תעלה צילום מסך?

ואם הבנתי נכון אז זה קשור לחלוקה לטורים. ילוקה לטורים למשל לכותרת תכניס את כל ההערות לפני החלוקה

• הוסף לסימניות
מקווה שיובן---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;1984709:
מקווה שיובן---

אכן צדקתי בהבנתי אני רואה.
עבור על סגנונות הפסקה וראה שבכולם הגדרות הטורים זהות. ולא חלקם באופן אחד וחלקם באופן אחר

נ"ב שים לב לקו של ההערות. צמוד מדי לטקסט

• הוסף לסימניות
איפה?

• הוסף לסימניות
הסימן צמוד לטקסט בגלל שהכל קפץ שם

• הוסף לסימניות
בהגדרות טורים של הטקסט.
שיהיה אחיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;1984720:
הסימן צמוד לטקסט בגלל שהכל קפץ שם

זה מראה כנראה שכאשר יש רווח הוא אקראי. פשוט כי נגמר המקום בדף ולא היה מקום ליוד שורה. אבל בהגדרות של ההערות לא מוגדר רווח.

בדוק גם שאין לפני הכותרת אנטר ריק המוגדר לשני טורים

• הוסף לסימניות
תודה רבהֱ!ֱֱ הטור היה מוגדר SPAN ולא SINGLE

• הוסף לסימניות
הבעיה בקו זה שהוא משום מה עבר לשמאל. לכן הזזתי אותו לימין בהזחה כי לא ידעתי איך. עכשיו זה הסתדר לי. תודה!
אם כבר אז אשאל עוד שאלה קטנה. יש לי טקסט מיובא מוורד אני שרשרתי אותו (עם שיפט) אם אני רוצה לשנות הגדרות בתיבת טקסט אני אמורה לשנות באופן ידני אחד אחד או שיש דרך להחיל על הכל? הרי זה לא מוגדר במאסטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;1984740:
הבעיה בקו זה שהוא משום מה עבר לשמאל. לכן הזזתי אותו לימין בהזחה כי לא ידעתי איך. עכשיו זה הסתדר לי. תודה!
אם כבר אז אשאל עוד שאלה קטנה. יש לי טקסט מיובא מוורד אני שרשרתי אותו (עם שיפט) אם אני רוצה לשנות הגדרות בתיבת טקסט אני אמורה לשנות באופן ידני אחד אחד או שיש דרך להחיל על הכל? הרי זה לא מוגדר במאסטר.

בחר כל הטקסט- כפתור ימני בעכבר- text frame options

• הוסף לסימניות
אה... יפה! תודה. חשבתי מורכב מדי...

• הוסף לסימניות
יואו! הקו של הערות שוליים זז לי לשמאל בכל הדפים! איך ניתן לתקן??? (כמה תקלות ביום אחד---) אה, בסדר הסתדר לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה