כללי שוב אני צריך את החוו"ד שלכם זה ממש מוסיף לי,

• פותח הנושא ymm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ב"ה

שוב אני צריך את החוו"ד שלכם זה ממש מוסיף לי,
ברור לי שמשהו פה לא נראה טוב, השאלה היא מה הוא ואיך אפשר לשדרג.
תודה

קבצים מצורפים

• טיול-צפת-פרוג.jpg
    1 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
המודעה נהדרת, הייתי מוריד אפקטים מהשער ומשקיע כדי שלא ייראה חתוך, וכן מדגיש את הטקסט בצבעים יותר חזקים או בצל.

• הוסף לסימניות
הרקע כהה מידי. וזה גורם לקושי בקריאה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם זה חב"ד ממותג אז צריך להשתמש בכללי המיתוג

• הוסף לסימניות
מודעה חמודה, משהו בטיפוגרפיה במודעה מפריע לי.
קודם כל כדאי לשמור על אחידות בשוליים (את המשפט מסע ועקבות וכו', לתחום לפי השוליים של המילה צפת. האייקונים חמודים, הייתי מזיזה אותם גם עד לשוליים הימניות)
כדאי גם לצמצם רווחים בין האותיות
לדעתי המרכאות במילה צפת מיותרים. (ואם אתה מחליט כן להשאיר אותם, אז הם הפוכים, צריך להפוך אותם למרכאות בעברית.) השלש נקודות, ג"כ מיותרות לטעמי.
גם יש כאן ריבוי משקלים ופונטים, כדאי להחליק קצת. את הפרטים למטה על הזמן והמקום, לא הייתי עושה פונט עם מסגרת, זה מכביד על המודעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה