שוב בענין מצלמה דמוי slr

• הוסף לסימניות
אז החלטתי ללכת על canon g15, (תעודדו אותי שבחרתי טוב...)
ומה אתם אומרים שווה להוסיף עוד 600 ש"ח על אחריות 3שנים מטעם קרט?
לכאורא נראה, שיש שנה אחריות מטעם החנות, ומה כבר יכול לקרות למצלמה אם שומרים עליה,
ומקסימום כמה כבר יעלה התיקון?

• הוסף לסימניות
לא.

זו בחירה מעולה למי שרוצה מצלמה ביתית מצוינת . זו בחירה בעייתית מאוד למי שרוצה צעד אחד קדימה.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תסביר את עצמך:
נכתב ע"י הגלים;1145526:
הכוונה שלא שווה להוסיף על האחריות?
ולגבי המצלמה, על מה אתה יותר ממליץ, על ה-g1x, או על ה Canon EOS-M?

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה ההבדל בין המצלמות.
לי המליצו כאן על G1X ואני מפסוטה עד הגג ממנה!
(כמובן שלמדתי צילום ואני יודעת לכוון אותה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1145776:
אשמח אם תסביר את עצמך:

הכוונה שלא שווה להוסיף על האחריות?
ולגבי המצלמה, על מה אתה יותר ממליץ, על ה-g1x, או על ה Canon EOS-M?

לא שווה להוסיף 600 על האחריות.

החיישן של הEOS טוב יותר וניתן להלביש עליה באמצעות מתאם כל עדשת קנון.
אחד החסרונות של הG1X זה צמצמים יחסית סגורים.

לEOS-M ניתן להלביש עדשה מהירה יותר. (שוב כל דבר בתוספת תשלום).

החיישן של הM זהה לחיישן של ה600. והתפעול של ה600 יהיה נוח יותר וכמדומה שהיא גם זולה יותר ונגישה יותר גם בלוחות יד 2.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה