כללי שוב חוו"ד ללוגו

• הוסף לסימניות
חשמל.jpg
בוארון.jpg
מוקאפ לוגו מוטבע צבעוני על כרטיס לבן.jpg
כהמשך לאשכול הזה
https://www.prog.co.il/threads/חו-ד-מיתוג.335655/

הלקוח שינה את השם מ"מבחר החשמל" ל"בוארון"
אשמח לשמוע את חוו"דתם בענין. על הצבעים, הקריאות וכו'

כמו"כ אציין שנעזרתי רבות בספר "איך לעצב לוגו מנצח"
והספר כיוון אותי והעשיר את הידע מאוד

צפה בקובץ המצורף 320983

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הראשון מושלם,
הצהוב על המוקאפ נראה יפה, רק תבדוק אותו בכל המצבים שאתה הולך להשתמש איתו.

• הוסף לסימניות
תודה!
אם מישהו יוכל להעלות את השלישי בjpeg אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
הראשון. (השלישי לא מופיע)
הרעיון של השקע מקסים!

• הוסף לסימניות
עבודה מצוינת. אני שמח שבחרתם להתקדם עם הסקיצה הזו.

בגדול, הרעיון טוב - כך שהוא יכול לתפקד גם בתור הסקיצה עם הריבוע הצהוב (סמל ומתחתיו טקסט) וגם כאשר הסמל משמש כאות הראשונה של המותג (בסקיצה שהטקסט באדום).

לגבי סקיצת הריבוע הצהוב - הצבעים מצוינים, משדרים חשמל ומודרניות. הייתי מציע לטפל בסלוגן, הוא כרגע רחוק משם המותג ולא כל כך קריא. מקמי אותו כך שיסתיים לפני ה"ן", כמו שעשית בסקיצות שמשמאלו.

לגבי סקיצת הטקסט האדום - הייתי מקצר את בסיס הב' ומבטל את העיקול שב"ן" למראה טבעי יותר, וכמו כן ממשיך עם גווני האפור-צהוב.

שוב, עבודה מצוינת. המון בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה מצוינת. אני שמח שבחרתם להתקדם עם הסקיצה הזו.

בגדול, הרעיון טוב - כך שהוא יכול לתפקד גם בתור הסקיצה עם הריבוע הצהוב (סמל ומתחתיו טקסט) וגם כאשר הסמל משמש כאות הראשונה של המותג (בסקיצה שהטקסט באדום).

לגבי סקיצת הריבוע הצהוב - הצבעים מצוינים, משדרים חשמל ומודרניות. הייתי מציע לטפל בסלוגן, הוא כרגע רחוק משם המותג ולא כל כך קריא. מקמי אותו כך שיסתיים לפני ה"ן", כמו שעשית בסקיצות שמשמאלו.

לגבי סקיצת הטקסט האדום - הייתי מקצר את בסיס הב' ומבטל את העיקול שב"ן" למראה טבעי יותר, וכמו כן ממשיך עם גווני האפור-צהוב.

שוב, עבודה מצוינת. המון בהצלחה!
תודה רבה על התשובה המפורטת!
מעלה עם שיפוצים (עכשיו זה כבר לוגו או עדיין סקיצה?)

דרך אגב, אפשר להשתמש בשני האופציות או עדיף 1
חשמל צהוב.jpg

• הוסף לסימניות
איך עדיף למרכז לוגו כזה שהוא לא סימטרי?
לוגו ממורכז.jpg

אשמח לתשובתכם!

• הוסף לסימניות
אני די חדש פה,
אבל גם אני מצטרף לדעה שמעלי שמירכוז א' עדיף,
חבל "לדחוף" את כל הבית שמאלה - בגלל העקב הימני שלו.
הלוגו נראה ממש מצויין.

• הוסף לסימניות
המירכוז הזה נראה טוב בעין?

קבצים מצורפים

• ממורכז לפי הגג.jpg
    ממורכז לפי הגג.jpg
    KB 91.2 · צפיות: 42

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה