שוב מנגה והטקסט..

• הוסף לסימניות
ניסיתי כעצתכם לכתוב שם אפילו הפוך (עוד לא ניסיתי את הקישור עם הכתב ראי) העיקר לראות את הגודל,
אז הבשורה הטובה היא שמצאתי את בלוני הדיבור - לפחות את הפשוט שבהם,
אבל הוא לא כותב. לא מקליד.
מישהו מכיר את התופעה?
רק אפשר להעתיק מוורד ולהדביק, אבל גם אז - אי אפשר לשנות פונט (שזו בעיה, כי איך אדע כמה מקום זה תופס בפונט הרצוי?)
ובכלל הפונטים שלי לא נמצאים שם...
בקיצור בלגן.
אם יש למישהו זמן וכוח להסביר לי את התהליך מחר אשמח מאד.
תודה!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש פונטים במנגה לעברית

• הוסף לסימניות
איזה מנגה?

• הוסף לסימניות
שירי, למה לא לצייר בלונים בשכבה נוספת?

• הוסף לסימניות
מנגה4,
ודאי בשכבה נפרדת - את מה זה פותר?
ואם אין פונטים בעברית, אז איך אתם - שוב - יודעים מה גודל הבלון הרצוי?...

• הוסף לסימניות
פונטים דווקא כן אמורים להופיע אם הם מותקנים בווינדוס ....מוזר שלא ...
אני אישית כותב באנגלית (ז"א מילים בעברית אבל מקלדת באנגלית ,שלום -akuo) ואח"כ ע"י LANGOVER משנה לכיתוב בעברית
פרסמו פה כבר בעבר על התוכנה הזו

• הוסף לסימניות
במנגה 5 אין בעיה כזו.
יש את בעיית ההפוכיות, אבל יש גם את כל הפונטים.

• הוסף לסימניות
ומישהו יודע להסביר למה זה בכלל לא מקליד אלא רק עובד עם העתק הדבק?
שזה כבר זמן הרבה יותר מלהעביר לתוכנה אחרת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1161711:
מנגה4,
ודאי בשכבה נפרדת - את מה זה פותר?
ואם אין פונטים בעברית, אז איך אתם - שוב - יודעים מה גודל הבלון הרצוי?...
אני משערת וזה בד"כ טוב, מקסימום בסוף ניתן להגדיל או להקטין כי זה בנפרד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1162063:
ומישהו יודע להסביר למה זה בכלל לא מקליד אלא רק עובד עם העתק הדבק?
שזה כבר זמן הרבה יותר מלהעביר לתוכנה אחרת..
איי איי איי שירי, תהיי בריאה :D
כן נכון אני זוכר את הבעיה הזאת.. אבל ברוב המקרים יש לי את הטקסט מהלקוח, אז אני תמיד עושה העתק הדבק.. וגם אם אני רוצה להוסיף טקסט מעצמי, היתי פותח קובץ טקסט, כותב מה אני רוצה ואז העתק הדבק.. ככה פשוט..
ולשאלה 'האם הגודל של הבלון יהיה מתאים עם פונט אחר' , אכן מידי פעם יש הבדלים בגדלים, אבל הם ממש לא משמעותיים, ככה שאין לך סיבה לדאוג יותר מידי. מה שאני ממליץ זה פשוט תעשי את הבלונים טיפה גדולים יותר ונגמר הסיפור. :)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לכולם,
מחילה על הטרטרת, אבל זו פעם ראשונה שהבלוני דיאלוג עובדים אצלי אז אין לי נסיון איתם -
לא אמור להיות /שפיץ/ שמתכוונן לדמות המדברת?
אצלי זה מופיע רק כעיגול או ריבוע אבל בלי יציאה.
תודה.....

• הוסף לסימניות
שירי, אחרי שאת מעבירה את הבלון. תלחצי פעמיים ותפתח תיבה. בצד ימין יש לשונית:
דיילוג בלון סטינג .
בצד שמאל יש את השפיץ. תבחרי עגול או ישר כרצונך.את מושכת מהבלון את הצורה הנראית לך.
מקווה שהבהרתי נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה