מבקשת מידע
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נוקיה 215 במשנת יוסף
יש למישהו היכרות,
תעזור לי מאד חוות דעת
תודה!
יש למישהו היכרות,
תעזור לי מאד חוות דעת
תודה!
יש לי אותונוקיה 215 במשנת יוסף
יש למישהו היכרות,
תעזור לי מאד חוות דעת
תודה!
מה הכוונה רק מסך אחד?אה ובכשר אורגינל יש רק מסך אחד עם חותמת של ועדת הרבנים
כן גם אני לא הבנתי....מה הכוונה רק מסך אחד?
אני מכירה 2 מסכים רק במחשב![]()
חחחחמה הכוונה רק מסך אחד?
אני מכירה 2 מסכים רק במחשב![]()
את מי זה מעניין...הכוונה לשומר מסך
יש כאלואת מי זה מעניין...
כןהדור 4 הוא אמיתי?
הוא תומך בטכנולוגיית volte או איך שקוראים לזה?
או שזה חרטא כרגיל?
נכון הוא מאוד עדין...כן
אבל לא תמיד לפי הקריזה שלו הvolte עובד...
יש לו קליטה יחסית טובה אני גרה באזור בלי קליטה ואיתו יש לי דווקא קליטה טובה
עדיין זה פלאפון כשר ואני עדיין לא זכיתי לראות פלאפון כשר טוב באמת חוץ מנוקיה 208
אגב כל הנוקיות החדשות זה לא באמת של נוקיה
248כמה עולה במשנת יוסף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים