כללי שוב רלוונטי- דרוש/ה גרפיקאי/ת

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים (והמקפיצים :))
אנחנו שוקלים שוב את התנאים,
כרגע זה לא רלוונטי.

• הוסף לסימניות
לחזור שוב על מה שכבר אמרנו בפעם הקודמת?

• הוסף לסימניות
:D לא, תודה.

-----------------
הפנייה מיועדת למעוניינים בלבד.

• הוסף לסימניות
שימו לב שהמחיר ירד מ-40 ש"ח ל-35
וגם צריך להוציא חשבונית
השינוי היחיד לטובה (?) שהעבודה היא ממשרד ולא מהבית
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TOVIT;2504980:
שימו לב שהמחיר ירד מ-40 ש"ח ל-35
וגם צריך להוציא חשבונית
השינוי היחיד לטובה (?) שהעבודה היא ממשרד ולא מהבית
בהצלחה!

למה, גם זה שירד ל-35 זה לטובה

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא הולך להשתמש בשיטה של ההוא שהיה לו צפוף אז הכניס עז הביתה.

ירד ל-35,
אח"כ יעלה ל-36, אח"כ ל-38, אח"כ ל-40 כדי שיחשבו שהוא לארג'

• הוסף לסימניות
35 ש''ח???, אני לפעמים לא מבין אם זאת בדיחה או שבאמת מחפשים מישהו מקצועי, ועוד להוציא קבלה בשכר של סדרן בסופר, אם זאת בדיחה אז בהחלט היא לא מצחיקה...

• הוסף לסימניות
כאילו בדווקא

• הוסף לסימניות
לא נעים לי לכתוב מה שאני כותב, אבל נראה לי שיותר כדאי שפשוט לא נתייחס למודעה מהסוג הזה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים (והמקפיצים :))
אנחנו שוקלים שוב את התנאים,
כרגע זה לא רלוונטי.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
מוריה כל הכבוד על החישוב מסלול מחדש ! ממליצה להתייעץ פה עם אנשי מקצוע לגבי השכר הראוי , במיוחד אם אתם רוצים למצוא מישהו או מישהי רציניים בעזרת השם !

• הוסף לסימניות
מוריה אני רושמת לך מה שפעם כבר רשמתי כאן באשכול אחר דומה,
אמנם לא יודעת אם זה קשור אלייך או למעסיקים .. אבל תחשבו על זה
מה כ"כ משתלם לדעת שאת משלמת לגרפיקאית בינונית ומטה 35 שקל לשעה שתעשה לך מודעה בשלוש שעות מינימום וגם אז הרמה שלה לא משהו , מאשר לשלם סכום הגיוני ושווה למישהי מקצועית שתריץ את זה בשליש מהזמן עם תוצאה הרבה יותר טובה?
אני לא חושבת שיש פה רווח מסוים , אפילו להיפך..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך,
אך מכיוון שהעבודה אינה ביצועית (מודעות שוטפות, משתנות וכו') אלא מאד שבלונית, אין צורך בנסיון רב או בעמידה בלחצים.

בכל מקרה, עצרנו לחשוב שוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה