- הוסף לסימניות
איך נדע מה את מדמיינת?האם זה מסוג המאכלים שרואים X וטועמים Y?
לא אוהבת שאין סינכרון במוח בין מה שאני חושבת שאטעם למה שבסוף...
איך נדע מה את מדמיינת?האם זה מסוג המאכלים שרואים X וטועמים Y?
לא אוהבת שאין סינכרון במוח בין מה שאני חושבת שאטעם למה שבסוף...
זה נראה שוארמה וטועם דג? זו השאלה שלי בפשטותאיך נדע מה את מדמיינת?
בשל תבלין השווארמה יש דמיון למקור אבל בסוף זה דג.זה נראה שוארמה וטועם דג? זו השאלה שלי בפשטות![]()
נראה מדהים. שימחת אותי מאד!@shira bira אני חייבת לך תודה ענקית.
כבר הכנתי הרבה פעמים ויצא מדהים.
אני עובדת בישיבה לנוער ישראלי בשוויץ וכל כך חששתי ממה להכין לארוחות צהריים בתשעת הימים כי הם לא כל כך אוהבים דג. פתאום נזכרתי במתכון הזה. הבחורים ממש אהבו. מאוד.
בשביל 24 פרוסות פילה מושט טיגנתי 20 בצלים גדולים עד שהיה מקורמל ממש.
היה קצת קשה להתשתלט על הכמות של הדג והתחיל להתפרק אז החלטנו להעביר ל10 דקות לתנור. יצא מעולה! תודה!
צפה בקובץ המצורף 2027719
לא כל כך מתאים. צריכים דג שיהיה בשרני יותר.מישהו ניסה עם דג סול?
יש לנו בבית ואין כח לצפות ולטגן..
קודם כל אפשר לקנות פילה מושט ללא עור.איך אפשר להסיר בקלות את העור?
רק אחרי הבישול או שיש שיטות למתקדמים?
ניסית וזה לא הלך?לא כל כך מתאים. צריכים דג שיהיה בשרני יותר.
לא צריך לנסות. צריך להכיר את סוגי הדגים ולמה מתאימיםניסית וזה לא הלך?
איך אפשר להסיר בקלות את העור?
רק אחרי הבישול או שיש שיטות למתקדמים?
אתמול קילפתי מושט@shira bira עשיתי אתמול ויצא מעולה תודה רבה.
היה לי רק מושט עם עור וממש קשה להוריד את העור של החלק הדק שלו יש איזה שיטה? החלק העבה יורד ירד במשיכה אבל בחלק הדק לא הלך
@shira bira עשיתי אתמול ויצא מעולה תודה רבה.
היה לי רק מושט עם עור וממש קשה להוריד את העור של החלק הדק שלו יש איזה שיטה? החלק העבה יורד ירד במשיכה אבל בחלק הדק לא הלך
אתמול קילפתי מושט
כשזה קפוא ממש מתחת זרם מים
מתחילים מהחלק הרחב (זה שמחולק לשניים)
קצת קשה אבל אפשרי
וכן, היה גם חלק קטן של דג שהלך לאיבוד כי לא הצלחתי להוריד
בהצלחה!
כמו כל דג. אמור להיות בסדר.@shira bira נראה לך שאפשר להכין ערב קודם ולחמם? יצא מוצלח?
לדעתי כן.@shira bira נראה לך אפשר לערבב מושט עם נסיכה?
יש לי קצת מכל סוג דג...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים