שווה ברמות בירושלים-מפיצי ריח של ספרינג!

• הוסף לסימניות
למכירה! קנינו סטוק גדול של מפיצי ריח הידועים של חברת ספרינג [מה שמוכרים בסבונים ובלבן בגאולה] ואין לנו מקום לכולם. אנחנו מוכרים את זה כמעט במחיר הקרן! הרבה פחות מהחנויות כדי לפנות מקום. מי שמכיר את המפיצים והפרחים שלהם בטח מבין כמה זה שווה....
אני כותבת מה יש כדי לחסוך שאלות-
בגדול יש לנו את 5 הריחות המובילים שלהם ב4 וריאציות:
מקלות ריח 100 מ"ל-עולה 30,
בושם אוירה לבית שהוא יותר מרוכז 100 מ"ל-25
בושם אריגים שלא מכתים 275 מ"ל -30 ש"ח
סבון שושנה בטול-15 , בקנית כמה פרחים-יש עוד הנחה קטנה.
צרפתי תמונות פשוטות שתזהו את החברה.

קבצים מצורפים

• ספרינג מבשם אריגים.JPG
    ספרינג מבשם אריגים.JPG
    KB 514.1 · צפיות: 34
  • ספרינג מפיץ ריח.JPG
    ספרינג מפיץ ריח.JPG
    KB 574 · צפיות: 50
  • ספרינג פרחים.JPG
    ספרינג פרחים.JPG
    KB 403.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ודאי
אני אהיה בחג בבני ברק.
שלחי לי מייל לאישי ונדבר

• הוסף לסימניות
איפה בירושלים?

• הוסף לסימניות
מי עוד רוצה ריחות משגעים ואיכותיים לבית ולארונות?

• הוסף לסימניות
הריחות שיש לי הם:

white flower הלבן
desire lips האדום
secret garden ירוק
mystic amber כתום
bouquet סגול נקודות-ורוד

• הוסף לסימניות
ובכל ריח יש לי : מפיץ ריח מקלות, בושם אריגים שלא מכתים, בושם אוירה מרוכז יותר,ופרחי ריח בטול[סבוני שושנה].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה