כללי שווה להיות חבר מועדון!

• הוסף לסימניות
תודה על ההסברים. שאלתי כי אני ממש מתלבטת בענין.

• הוסף לסימניות
אם יש לי מנוי כבר למעלה משנה זה הולך להתבטל?
למה אין הודעה מסודרת ע"כ?
ולא רק על זה .... גם גדלי פורמטים ומחירים לעומת משקלים לא מפורטים באתר וחבל
בשעתו אמרו לי שהתנאים ממשיכים כל עוד אני לא עוצרת את ההו"ק.....

אם אפשר לעדכן "מנויים"? על החוקים החדשים..
אנחנו כבר לא יודעים מה הולך פה מי חבר מי מנוי? מי מועדון? מה התנאים שלו?
באמת אני מחכה שיצאו עוד פונטים מרעננים שהובטחו עוד ב2014 ולא יצאו בסוף

• הוסף לסימניות
לי כתבו פונטייפ במייל שבקרוב מאד יצאו הרבה פונטים קטלוג 2015 - האם גם זה התבטל??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1484680:
כבר הבהרתי.
כל הגופנים שיצאו לאור במהלך שנת 2015, יהיו ניתנים לבחירה בסוף שנת 2015 תחילת 2016.
עם זאת הגופנים ירשמו כתאריך, 01/01/15, הווי אומר לקוחות לא מפסידים את זכות הבחירה בעקבות כך.
רק חברים מקבלים פונטים באופן שוטף, כדי שיוכלו להתנסות ולהעיר את הארותיהם.

וכאן כתוב אחרת. תיקו?

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 39.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
עכשיו קבלתי הודעה במייל שזהו הסתיים....

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל:

הודעה חשובה למשתתפי תוכנית המנויים של פונטייפ:

שימו לב!

'תוכנית המנויים' של פונטייפ מסתיימת בחודש זה.

מנויי פונטייפ יוכלו לנצל את הבחירה החודשית האחרונה עד לסוף חודש זה ה- 31/01/2015.

מעתה ואילך לא תתבצענה סליקות אשראי נוספות לקהל המנויים.

בברכה - פונטייפ

• הוסף לסימניות
בקיצור: אין כפל מבצעים,
יש מועדון, ומי שרוצה פונטים בזול צריך להיות חבר של אליהו.

• הוסף לסימניות
ממש מקסים אבל מה עם הציטוט שגרף הול הביא
הנה המייל ששלחו לי שנה שעברה

"התחייבותך למנוי תמה החודש לאחמ"כ ממשיך המנוי אוטומטית באותם תנאים עם אפשרות לבטל מידי חודש."

ומה עם הקטלוג של הפונטים שאמרו שיצאו עד לפני חצי שנה וחלק לא יצאו בסוף?
המייל נשלח לכבוד חנוכה שנה שעברה...

אני חייבת לציין שעד היום מאאד נהניתי מהשרות של פונטייפ אבל בחודשיים האחרונים כנראה הם מפסיקים לחלק מתנות כמו תמיד...
וחבל:(

קבצים מצורפים

• NF13.pdf
    KB 370.2 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
נראה לי די הוגן שהאפשרות לביטול המנוי היא דו צדדית, גם מצד החברה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי נהייתי מבולבל מכל העסק הזה!
לי יש חבילה פתוחה בפונטייפ ועוד לא בחרתי משקלים ואלמנטים נשארו לי כ70 לבחירה מה קורה כעת אני לא יוכל יותר לבחור?

• הוסף לסימניות
שלום חברים.
בעקבות השאלות והתהיות...

1. תוכנית המנויים הסתיימה היום, תאריך האחרון לבחירה החודשית האחרונה היא ב- 31/01/2015.
2. אלו שמעונינים להצטרף לתוכנית החברים ויש להם עדיין פונטים בזכות, יוכלו לנצל את הקרדיט על פונטים של מעצבים אחרים וכן על אלמנטים.
גם אם הסתיים זמן הבחירה יתווסף להם זמן בחירה של חצי שנה נוספת.
במסלול החברות תקבלו מהיום גם את כל הביטפונטים חינם.
3. מסלולי החבילות נשארו כפי שהיו.
4. לגבי פונטים חדשים, פונטייפ הוציאה לאור במהלך שנת 2014 כ- 75 משקלים חדשים! ותמשיך להוציא לאור פונטים חדשים גם במהלך שנת 2015, צפו להפתעות נעימות!

בברכה - פונטייפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;1485676:
ש
במסלול החברות תקבלו מהיום גם את כל הביטפונטים חינם.

אהבתי את החידוש!!

• הוסף לסימניות
4. לגבי פונטים חדשים, פונטייפ הוציאה לאור במהלך שנת 2014 כ- 75 משקלים חדשים! ותמשיך להוציא לאור פונטים חדשים גם במהלך שנת 2015, צפו להפתעות נעימות!

מה הכוונה? 75 משקלים חדשים מלבד מה שפורסם במהלך השנה?

• הוסף לסימניות
75 מתוך 150 שאמרו שנה שעברה יצאו

• הוסף לסימניות
א. ז'את אומרת שחבל שקניתי חבילה יקרה בפונטייפ? כי אם הייתי מחכה עוד חודש/חודשיים ומוסיף 500 שקל הייתי מרוויח חבילה פי 1000 משתלמת.
אז אולי בעצם שווה לחכות עוד חודש? :mad:

וכן, עדיין לא קיבלנו תגובה!

שאלה:
נכתב ע"י תפארת1;1435915:
מה זה הסעיף: "ללקוחות הרגילים הפונטים יוצעו רק אחת לשנה"?

יש לי כיום חבילה של 100 משקלים לדומגא שמסתיימת עוד חצי שנה
אם יצא פונט במהלך חצי השנה הקרובה אשמע על זה רק בסוף השנה?

ממה שאני מבין המבצע של החברות אכן מבצע חזק. אבל מצד שני הלקוחות הרגילים ממש נדפקים (או שלא הבנתי נכון), בנוסף לכך שגם 'חברי אליהו' שרוצים פונטים נוספים של פונטייפ צריכים בנוסף לחברות - חבילה לפונטים של מעצבים אחרים (?)

תשובה:
נכתב ע"י פונטייפ;1435957:
ממש לא, לקוחות קיימים יוכלו להמשיך לרכוש פונטים און ליין, סעיף זה מתייחס רק ללקוחות חדשים שאינם חברים במועדון.

• הוסף לסימניות
אם זה כולל כל האלמנטים אז שווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה