שווה משהו? - שערות חלאקה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1077812:
ראיתי שהיא קונה.
התכוונתי שזה לא משנה כמה היא תשלם,
אם לא בשביל לשמור למזכרת, אין הבדל בין שיער של ילד בן שלוש לבין שיער של ילדה בת 10 שמסתפרת.
אפשר גם לזרוק לפח.

אני חולק עליך!!
שיער חלאקה של ילד זה משהו שלא ישוב (בע"ה כך אנחנו מתפללים...)
שיער של ילדה בגיל 10 ישוב גם ישוב עם מעט סבלנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1077814:
אני חולק עליך!!
שיער חלאקה של ילד זה משהו שלא ישוב (בע"ה כך אנחנו מתפללים...)
שיער של ילדה בגיל 10 ישוב גם ישוב עם מעט סבלנות.

תקרא שוב את מה שכתבתי.
אני לא חולקת עליך בכלל. מסתמא גם אתה לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1077815:
תקרא שוב את מה שכתבתי.
אני לא חולקת עליך בכלל. מסתמא גם אתה לא.

קראתי שוב, לא ממש הבנתי אבל לא חשוב...
לך לפי התמונה של הסדין הלא מגוהץ יש בפוטנציאל לעשות קופה על השיער שלו גם צבע נדיר גם אורך, לא רגיל.
לא הבנתי מה הבעיה לגהץ את הסדין במגהץ אדים במקום במגהץ פוטושופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1077818:
קראתי שוב, לא ממש הבנתי אבל לא חשוב...
לך לפי התמונה של הסדין הלא מגוהץ יש בפוטנציאל לעשות קופה על השיער שלו גם צבע נדיר גם אורך, לא רגיל.
לא הבנתי מה הבעיה לגהץ את הסדין במגהץ אדים במקום במגהץ פוטושופ?

קודם כל חשוב שתבין את מה שאמרתי - אם לא מתכוונים לשמור את השיער של הילד בן ה- 3 אז הוא נהיה שווה בדיוק כמו שיער של ילדה בת 10 שמסתפרת, ז"א לא שווה כלום!!
ברגע שמחליטים לשמור אותו - הערך שלו נוסק מעל כל ערך כספי.

לגבי התמונה, הקופה היחידה שאני יעשה זה כדי לשמור בה את השיער הזה שאין לי מושג איך אני הולכת לגזור לו אותו.
לא יעזור לי לגהץ באדים כי בסופו של דבר בתמונה זה תמיד יראה כסדין (גם בגלל הרוח) ולא כרקע לבן אחיד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1077823:
קודם כל חשוב שתבין את מה שאמרתי

הקופה היחידה שאני יעשה זה כדי לשמור בה את השיער הזה שאין לי מושג איך אני הולכת לגזור לו אותו.
הבנתי!!
אחסון שיער, אני לא יודע אם זה אמונה תפלה או זה מה שהשיער אוהב, אצלנו זה מאוחסן בתוך גרב ישנה.
לגזור אותו כל ספר במגזר הוא אלוף בגזירת קוקואים לבני 3.
גומיה מהודקת לראש ומספרים חצי שנייה ואת אחרי זה...

נכתב ע"י חן שיין;1077825:
אני כבר רץ לבוידעם...יתכן שעשיתי כרגע את המכה של השנה...;):)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה