דרוש מידע שווי דירת 4 חדרים בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעריך כבר הרבה זמן ואני לא יוצא ברור
אשמח לקבל עזרה
כמה שווה דירת 4 חדרים בב"ב, בנין חדש, קומה א', מעלית, יחידת הורים, חזית, מיזוג, באזור רמת אהרון.

• הוסף לסימניות
תתקשר למתווך- שניים שיבואו לראות את הדירה שלך.
זה לא מחשבון שאפשר להזין נתונים ולצאת עם מספר חד משמעי.

• הוסף לסימניות
2,300,000 לדעתי. אבל תלוי בעוד הרבה דברים.

• הוסף לסימניות
כמובן תלוי כמה מ"ר ועד כמה היא משפצת תלוי גם באופציות אם ישנן או מוצו כבר.
לענ"ד בין 1.9M ל2.2 M

• הוסף לסימניות
כמובן תלוי כמה מ"ר ועד כמה היא משפצת תלוי גם באופציות אם ישנן או מוצו כבר.
לענ"ד בין 1.9M ל2.2 M
היום המחירים עלו קצת- כל הבנינים בבניה 4 חדרים ב2.2 אז לדעתי קצת יותר. אם זה בנין ממש חדש.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעריך כבר הרבה זמן ואני לא יוצא ברור
אשמח לקבל עזרה
כמה שווה דירת 4 חדרים בב"ב, בנין חדש, קומה א', מעלית, יחידת הורים, חזית, מיזוג, באזור רמת אהרון.
דירה זמינה למכירה?
מתעניינת...

היום המחירים עלו קצת- כל הבנינים בבניה 4 חדרים ב2.2 אז לדעתי קצת יותר. אם זה בנין ממש חדש.
כל השאלה כמה מ"ר הדירה
דירת 90 מ"ר נטו, זה יקר מאד בבניה 2.2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה