שוועה | בחילות 'מיוחדות'

• הוסף לסימניות
שתלך לרופא..
שתשתה הרבה שלא תתיבש..

• הוסף לסימניות
יש לי מידע רב על הכדורים המעולים מקנדה, למי שמוכן לשלם כמובן
(באישי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perachd7;515589:
סודה לשתייה עוזר מאוד
אכן עוזר אך אסור בשימוש בתקופה זו
(נראה לי מכיוון שהוא אוכל סידן או משהו כזה)

• הוסף לסימניות
זכור לי ששמעתי על מישהי עם הקאות ממש חמורות
שקיבלה זריקה כלשהי (קונבנציונלית לגמרי), ורק זה עזר.
אני לא זוכרת בדיוק פרטים, אבל שתברר עם הרופא/ה שלה.

ושתבדוק אם אולי משהו מהתזונה הרגילה פשוט גורם לה לבחילות
כי יש מצב שדברים שהיא הייתה רגילה לאכול לפני - יעשו לה רע מאוד במצבה.

• הוסף לסימניות
לימון עוזר אפילו הריח....
לאכול צנימים על הבוקר
וארוחות קטנות.

• הוסף לסימניות
הסיבות השכיחות ביותר הן חוסר בויטמין B6 והתרככות של רקמות הושט בהשפעת עודפי פרוגסטרון, מה שגורם לסגירה לא הרמטית של הקיבה (הקרח מכווץ). וכן בגלל רגישות מוגברת לריחות גם כן בהשפעת וכו'.

נטילה מלאכותית של B6 כתוסף לא מומלצת כיון שאינו מסיס במים, ולכן רצוי לתגבר אותו ממקורות טבעיים, בננות למשל.

לגבי הגורמים האחרים, גם אני שמעתי על דיקור שמחולל נפלאות. (הפרמין שרושמים בקופה בטיחותי לחלוטין לדברי הרופאה שלי והוא עוזר מאוד, מה יש לומר. אבל רופא בכיר בשע''צ המליץ לי לא לקחת כלום בשליש ראשון).

• הוסף לסימניות
וואו איך האשכול התפתח,
למען העדכון - מה שאני הצעתי בזמנו,
מדובר על חבילת כדורים קטנטנים שעולה 40 ש"ח בסה"כ,
כך שזה קצת יותר סביר...
והטעם ממש לא מסוג הדברים שגורמים להקאה,
זה למציצה לא לבליעה.

את יכולה לפנות אלי באישי, אשמח לעזור.

כמובן יש את כל ענין התזונה כמו שהזכירו פה,
מטוגן מבחיל,
ארוחות כבדות ומלאות,
וקיבה ריקה!
לאכול מיד בבוקר קרקר יבש או משהו,
ובכלל כמה שיותר דברים יבשים.
גם אני בעד הלימון!
(:

הרבה מזל טוב

• הוסף לסימניות
הפתרון המוכח ביותר-ללדת...

• הוסף לסימניות
הדפסתי לה ת'כל, נראה מה תהינה התוצאות.

ו... תודה לכולכם, אתם פשוט אחלות! :eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
לחברה שלי עזר רק לבן,
על הבוקר במיטה היא כבר שתתה לבן וזה מה שהחזיק אותה (בקושי) בחודשים הראשונים...
גם פריכיות נראה לי עוזר.

• הוסף לסימניות
לבן???
חלבי מגביר בחילות- לא?
בכל אופן חלון פתוח עם משב אויר תורם הרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה