התייעצות שוטרת נתנה לי דוח אזהרה לא מוצדק בעליל – מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אני גר ברחוב עם כביש חד-סטרי, והבניין שלי הוא הראשון ברחוב, ממש בכניסה לכביש. יש לי חניה פרטית בין הבניינים, ובאופן קבוע מגיעים לשם שוטרים ומחלקים דוחות למי שנכנס מהכיוון הנגדי של האין כניסה.

יום אחד יצאתי ברוורס מהחניה שלי לכביש, ואז ראיתי מרחוק רכב שנכנס מהכיוון האסור, כך שחסם את הדרך. יצאתי ברוורס רק כמה מטרים בודדים, ואז השוטרת (מאוד לא נעימה) שעמדה שם עצרה אותי. ולמרות שהיא ראתה שיצאתי מהחניה שלי, זה לא עזר – היא נתנה לי אזהרה. אמנם בזכות עבר נקי זה נגמר רק באזהרה, אבל אני עדיין מרגיש שזה לא הוגן.
יש דבר כזה לערער על אזהרה? האם לדעתכם זה שווה את המאמץ? אני מרגיש שהיא עשתה לי עוול....

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה לערער על אזהרה? האם לדעתכם זה שווה את המאמץ? אני מרגיש שהיא עשתה לי עוול....
אזהרה בעצמה היא לא תמיד יתרון
היא תגרום שבפעם הבא לא יתנו לכם אזהרה ולא חשוב על איזה עברה

אפשר בקלות לפנות למשטרה ולבקש קנס על העברה במקום אזהרה, ואז:
או להודות ולשלם
או לבקש לבטל את הדו"ח אם זה עומד בדרישות החוק
או לבקש להישפט.

• הוסף לסימניות
בעצם תכננת לצאת מהחניה ברוורס עד הכביש הראשי?

בעצם הפוך על הפוך?

על פניו אם תסביר להם שאתה גר שם ואתה חונה שם קבוע וככה אתה יוצא או מקובל לצאת, ולא סתם נהג, בתחושה שלי יקבלו את הערעור.. אבל זה סתם תחושה...

• הוסף לסימניות

בעצם הפוך על הפוך?

על פניו אם תסביר להם שאתה גר שם ואתה חונה שם קבוע וככה אתה יוצא או מקובל לצאת, ולא סתם נהג, בתחושה שלי יקבלו את הערעור.. אבל זה סתם תחושה...
לא כביש ראשי, אלא לעוד כביש צדדי שמצד אחד חניון וצד שני יציאה לכיוון כביש ראשי

• הוסף לסימניות

בעצם הפוך על הפוך?

אני רוצה לדעת אם בכלל יש מושג של ביטול אזהרה, או שזה דבר נדיר מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה