שולחן אוכל במטבח

• הוסף לסימניות
רעיון יצירתי איך ניתן להכניס למטבח שולחן אוכל (אפשרי גם קטן של 2/3 כסאות) (הכיורים והמקרר לא סופי ניתנים להזזה)
אשמח לרעיונות.

1699274185354.png
עיצוב פנים

• הוסף לסימניות
קשה לאמוד את השטח כשאין סביבה בתכנית
אבל חושבת על משהו כזה:
לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
יש לך עמוד באמצע המטבח?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סקיצה רעיונית -- מצוב
גם יש בו רעיון -- לשילוב העמוד בתכנון המטבח

קבצים מצורפים

• 1699274185354.png
    1699274185354.png
    KB 26.1 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה של @מירי קוגלמן
יש לך מטבח מאתגר!
מוזמנת לקבל שירות מותאם אישי, מקצועי ומדוייק!

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: byy
  • הוסף לסימניות
הבית כבר בנוי? עושים שיפוץ רחב או רק מחליפים מטבח?
אם זה אפשרי מבחינת תקציבית, הייתי מאחדת ומצמצמת את חדר הכביסה והמקלחת לטובת שולחן אוכל במטבח.
בנוסף, לדעתי, לעשות תיכנונים בלי לדעת אם יש אישור מקנסטורקטור להוריד את העמוד במטבח זה סתם לטחון מים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

ראיתי בכמה אשכולות את ההענות של חברי הפורום ונדהמתי,.
חושבת אולי אני גם בשלב הראשוני אוכל להנות מהייעוץ שלכם.

כיום יש לנו את הדירה הקיימת, ב"ה.
וכעת אנו קונים את היחידה (הצמודה) לדירה שלנו.
היות ואנו זקוקים לדירה גדולה יותר.

בשרטוט בקובץ המצורף יש :
צד ימין שטח שכתוב עליו 28.5 מטר - (ועוד שטח שיצא מחזית הבנין בסה"כ מינימום 30 מטר)
השטח שכתוב בעפרון חזית בנין - יוצאים רלסים שיכולים לצאת קצת (השכן כבר השקיע את הרלסים)

הצד השמאלי של השרטוט הוא של יחידה להשכרה שלנו.
שאותה בעזרת השם עוד כמה שנים נוכל להכניס אלינו גם.

המטרה שלשמה אנו קנינו את הדירה לידינו (בפועל היה הכל דירה אחת אך כשקנינו את הדירה שלנו המוכר נשאר עם השטח הזה)
היא להרוויח:
סלון גדול - ספה+ ארון ספרים+ ויטרינה/קומודה+ שולחן וכסאות סלון גדוללל
עוד חדר שינה ל 2 בחורות ( בעזרת השם יהפך לחדר אירוח לזוגות נשואים/יולדות + יחידת הורים צמודה פיצית ככל הניתן)
מטבח גדול כולל פינת אוכל וחשוב שטח עבודה במרכז כולל אחסון מתחת (וכסאות מסביב רק אם ניתן) כמו שאומרים E
ויש שם חצי חדר שינה - הקיר שצמוד למטבח שלי - שאותו אני רוצה להגדיל לחדר נורמלי 2 מיטות ארונות ושולחן אולי וכו.
כך שבסך הכל אני רוצה להשאר עם:
ארון נוסף כניסה לבית דחוף (לא חשוב כל כך בכניסה אבל חשוב המקום אחסון הזה
חדר שינה הורים+ יחידה
חדר ילדים הקיים
חדר ארוח +יחידה פיצית
סלון גדול
מטבח גדול
חדר שינה/ ילדים

הסוכה היא מהסלון הקיים, רק מעל אין בניות וכו'.

אודה לכל הצעה רלוונטית שתוכל לעזור לי ולקדם אותי לראות אם אכן זה מסתדר לנו.

תודה רבה!

אין לי את הקובץ בפתוח.

קבצים מצורפים​

אשמח לרעיונותיכן הפוריים. חדר בנות עם עמוד כרסתני שמגביל את האפשרויות. השינוי מהתוכניות - החלון גדול בהרבה, ומגיע עד הקיר הפינתי.
החדר אמור להכיל מיטת שלישיה, ארון בגדים גדול, ארון מצעים (מאחורי המיטה) ומכתביה.
זו ההעמדה הראשונית שלפיה תכננתי בבניה את נקודות החשמל וכד' בחדר. החסרון המשמעותי שכדי לרדת מהמיטות נדרש ממיטה אחת אל חברתה. חסרון נוסף שהגישה לארון חסומה כשהמיטה פתוחה, מצד שני אני בכל מקרה ממעטת מאוד להכנס לחדר כשהילדים כבר במיטות, מחשש שיתעוררו:)
מידות חדר בנות_page-0001.jpgהעמדת ריהוט חדר בנות_page-0001.jpg
רוצה חדר מעוצב בסגנון כפרי, אלגנטי מעט וחמים, אבל מצד שני לא יכולה לאבד את הפרקטיקה. כרגע צריכה כל ס"מ כמעט בכדי להקדיש אותו לסתם חללי נוי בתוך הנגרות. מחפשת עדין את האיזון.

מתלבטת כרגע ממש לגבי הנקודות הבאות:
1. שילוב שולחן בארון - איך אתן ממליצות לשלב בצורה שלא יהיה מראה כבד מדי.
2. מדפים מעל השולחן - ממליצות על כוורת קלאסית (3 תלמידות חרוצות שעתיד ארוך בע"ה לפניהן) או שיש רעיון מעניין יותר?
3. מקום נגיש לילקוטים - ארון פינתי מאיזור השולחן יבוא לשימוש לדעתכן? חשוב לי שיהיה נגיש כדי להקטין הסתברות שהילקוט ישאר זרוק בחדר...
4. שילוב העמוד בעיצוב הארון - איך הייתן משלבות את העמוד? מחפות כמו הארון שיהיה ארון דמה, או דווקא שוברות איתו את הרצף של הארון-ארון מצעים?
5. חומרים - בצבע בתנור יש כמובן הרבה יותר פונקציות, מצד שני - מדובר בחומר רגיש לחדר לילדים. אשמח לעצות פרקטיות מניסיון איך אפשר לעצב חדר מלא ענין אבל פרקטי.
6. מיטה מרופדת - אשמח לשמוע מבעלות ניסיון איך התחזוקה שלה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה