שולחן מלכים, קנית שם לאחרונה?

• פותח הנושא 450
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם קנית לאחרונה בשולחן מלכים (לא משנה מה)
אודה לך מאד אם תוכל/י ליצור קשר באישי.

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאד,
מי שקנה שם לאחרונה
רק לענות על שאלה קטנה.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
קנינו הרבה דברים לפני שנה, יעזור לך?

• הוסף לסימניות
תודה, אבל לא

• הוסף לסימניות
הבנתי שהבעלים הקודמים פשטו רגל
והיום משהו אחר מנהל את זה

• הוסף לסימניות
באמת בכל הפורום הגדול
אין אף אחד שקנה שם לאחרונה?
בירושלים/ ביתר/ בית שמש.
בקשה קטנה ולא קשה שמאד תעזור לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי ש את כל הבית וגם ללקוחות שלי אני שולחת שלם
ביושלים הסניף שלהם פצצה....

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו, שם מה השאלה?

• הוסף לסימניות
מה הקפצת אשכול מ2014?
סוג של פרסומת?

• הוסף לסימניות
שולחן מלכים בהית שמש חווית קניה מהגרועות שחוויתי אי פעם, אפס שירות, אפס תקשורת, קיבלתי מוצר לקוי שעד שהגיע יצאה הנשמה ועדיין לא טיפלו בתקלה, קיבלתי מזקונים קטנים מגודל המיטה ועדיין 3 חודשים אח"כ לא קיבלתי חדשים אין מענה והתייחסות חוץ מנבדוק מה קורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה