כללי שוליים פנימיים בכריכה קשה

• הוסף לסימניות
שאלתי:
האם בעיצוב של ספר וכל דבר אחר, כאשר הכריכה קשה - צריך להשאיר שוליים פנימיים לטקסט - גדולים יותר מאשר החיצוניים? וגם לגבי הגרפיקה - אם יש לי מסגרת לעמוד, האם אני מעמידה באמצע העמוד, או משאירה יותר בפנימי?
בכריכה רכה אני תמיד משאירה בפנימי כמה מילימטרים יותר. אבל אין לי נסיון בכריכה קשה.
ואם זה משנה הפורמט - מדובר במשהו קטן בערך 10*15 ס"מ
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן מישהו יודע לעזור לי???

• הוסף לסימניות
לא בטוחה שהבנתי ב-100%

טקסט תמיד כדאי להרחיק מהשוליים, כמובן גם בכריכה קשה
(שימי לך שצריך בליד מאוד גדול כי זה עוטף את הקרטון של הכריכה)

• הוסף לסימניות
כנראה לא הייתי מספיק ברורה: כמובן שאני מרחיקה את הטקסט מהשוליים, השאלה האם מהשוליים הפנימיים אני צריכה להרחיק יותר? אני לא מדברת על בליד אלא על שוליים פנימיים. כלומר: אם יש לי שוליים לטקסט של סנטימטר אחד, האם בפנים - בצד שמאל של עמוד ימני, ובצד ימין של עמוד שמאלי, עלי להשאיר יותר?
ואני מדברת על הדפים הפנימיים של הספר, לא על הכריכה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה