שולי רנד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם רציתי לשאלכם מי יוכל להמציא לי את כתובת המייל או מס' הנייד של גדול הדור המוזיקאלי שולי רנד

המספר שלו הוא לא "המצאה" אולי זה שיש לו טלפון ומייל זה המצאה.:p

הוא רבן של כל "בעלי" הגיטרות אבל לא של הגיטרות עצמם. אם הבנתי אתכם נכון.
או שהכל פה המצאה אחת גדולה;).

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על כל התגובות, אני מסיק מסקנה אחת לבינתיים שלכל המגיבים אין את המייל או הנייד שלו, ובאתרו, אגב אין שום פרטים של התקשרות עמו מלבד להזמנת אירועים דרך המפיק שלו, אקווה שבהמשך יצוצו לנו כמה תגובות מבעלי הגיטרות (או מכל בעלי הגיטרות ;) ) ואזי נשיג את פרטיו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, זה בדיוק המספר של פיסטוק אמנים, יתכן וטלפון לשם יוביל הלאה אל הפרטים המבוקשים. בכל אופן אשמח מאוד עם הפורום יחסוך את זה.

• הוסף לסימניות
אל תיסחף שבנא, פשוט בראיון למקור ראשון שולי אמר שבחורי ישיבות מתפלפלים עמו במייל על שיריו, אז אני מופתע להיווכח שלבחורי ישיבות יש יותר מידע מאיתנו, הזוי הוא הדור.
תמיד לבחורי ישיבות יש יותר מידע מכולם!!
תנסה לשאול פה שוב בבין הזמנים ;)

• הוסף לסימניות
לגבי המספר של שולי רנד אני לא יודע אם אפשר להשיג
אבל לגבי מה שהזכרתם שבחורי ישיבות מתפלפלים איתו במייל אז רק שתדע זה לא מייל אישי שלו זה מייל של הפקה שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה