עזרה שום מתחת לכרית לשינה טובה

• הוסף לסימניות
חמותי עושה את זה לילדים וממש ממליצה
אני ניסיתי לבת שלי וזה לא עבד:(:eek:

הרעיון מאחורי זה
שבשום יש חומר שגורם ל.... במח להפריש.....
וכך נרדמים וישנים שינה טובה:)

• הוסף לסימניות
בין אם מאמינים ובין עם לא
אל תשימו שקית אוכל במיטה של הילד!
סכנת חנק!!

• הוסף לסימניות
לכל הספקנים/מזלזלים למיניהם, היה על זה כתבה בפטנט רשום בהמודיע והיו הרבה המלצות חמות לענין וגם זכורני שהיה אף מקור מספר תורני ומאנשים רציניים לענין, אז לפני שבדקתם את הענין לעומק כמו שעשה עורך פטנט רשום לא ראוי לבטל ולזלזל סתם כי זה לא נראה לכם.....רק ראוי להוסיף שלא לכל בעיות בהירדמות השום מועיל אבל בעיקר זה עוזר לכאלו שסובלים מחלומות או סתם לא מצליחים להירדם אם כי גם לבעיות אחרות שאיני זוכר אנשים העידו שהועיל להם וכמובן ברור שגם למימד הפסיכולוגי יכול להיות חלק...בתועלת של השום להירדמות ולשינה טובה אבל לא רק..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי זה לא עובד על תינוקות כי הם לא קראו את המדור של פטנט רשום ולא הבינו כמה זה רציני?
ככה הם פספסו את הממד הפסיכולוגי...

טוב לא מתכוונת ממש לזלזל... באמת שואלת ברצינות- זה אמיתי??
פעם ראשונה שאני שומעת על זה, ולא נולדתי אתמול.....

• הוסף לסימניות
הקטן שלי לא ידע לישון ברציפות יותר משעה.
שמעתי על השום ודי פקפקתי.
לילה אחד הוא ישן רצוף.
אני לא ישנתי רצוף כי קמתי כל כמה דקות לוודא שהוא נושם...
בבוקר בעלי ברר איך הינוקא ישן, ולפליאתי הוא אמר שהוא שם לו את הפטנט של השום.
אז לכל המזלזלים, נא לנסות או לפחות לברר לפני ששופכים את לגלוגכם על המקלדת.
ואין שום בעיה לשים שקית נילון מתחת לסדין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה