שומעים שהשכנים מורידים את המים

• הוסף לסימניות
יש לי שירותים שצמוד לחדר שינה וכשהשכנים מורידים את המים או מתקלחים אז שומעים את זה מהצנרת שעוברת בשירותים.
הצנרת מחופה בקרמיקה/גבס.
זה תקני כזה דבר? זה תקין?
זו דירה חדשה מקבלן, זה נקרא ליקוי?
זה אולי קשור לזה שזה קומת קרקע?

תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה פירוש תקני?
זה עלול להיות מטרד ממש
זה מצוי יותר בבניה הישנה
לנו היה אותו מקרה 3 קומות וצנרת משותפת.
אצלנו לא שומעים כי השכן למעלה לא רצה ולא התחשק לנו להתוכח בכניסתנו לדירה אז עשינו קיר גבס צמוד לצינור עם המון בידוד(גבס מבודד וצמר סלעים)
אך השכן מתחתנו דרש שנוציא את הצינור שלא יעבור במטבח שלו והתחלקנו בהוצאות.
הלכתית אם זה מפריע לכם אמורים להתחלק בהוצאת הצינור שלא יעבור אצלכם
אך לא כל אחד שש לעשות זאת כי בד"כ זה כרוך בשבירת מרצפות וכו'

• הוסף לסימניות
בדירה חדשה בבניה חדשה זה דבר שבהחלט מצריך בדיקה מצד הקבלן.
צנרת (ובעיקר קולטנים) אמורים לרדת בקו ישר למטה מה שמונע את הרעשים האלו
אם יש רעשים- צריך לבדוק מה גורם להם
תתעקשו עם הקבלן שיבדוק ואז תראו מה הפתרון ואיך מקדמים אותות

• הוסף לסימניות
בדירה חדשה בבניה חדשה זה דבר שבהחלט מצריך בדיקה מצד הקבלן.
צנרת (ובעיקר קולטנים) אמורים לרדת בקו ישר למטה מה שמונע את הרעשים האלו
אם יש רעשים- צריך לבדוק מה גורם להם
תתעקשו עם הקבלן שיבדוק ואז תראו מה הפתרון ואיך מקדמים אותות
זה שאני בקומת קרקע יכול להיות קשור, כי בעצם הזוית לכיוון הבור ביוב בחוץ נמצא כנראה אצלי?

• הוסף לסימניות
זה שאני בקומת קרקע יכול להיות קשור, כי בעצם הזוית לכיוון הבור ביוב בחוץ נמצא כנראה אצלי?
הזווית אמורה להיות מתחתיך ולא מעליך
וממילא אתם לא אמורים לשמוע את הנפילה בזווית
ודאי לא ברמה מטרידה

• הוסף לסימניות
גם אצלי שומעים, וזו דירה חדשה, לא קשור לקומת קרקע.

• הוסף לסימניות
הזווית אמורה להיות מתחתיך ולא מעליך
וממילא אתם לא אמורים לשמוע את הנפילה בזווית
ודאי לא ברמה מטרידה
תודה רבה!
אני רואה קרוב לרצפה פלסטיק שחור שיוצא מהסגירה של הגבס לתוך הרצפה כביכול איזה זווית של צינור לכיוון צינור אחר מתחת לבית, אולי זו הסיבה שאני שומע?
הנה שרטוט שממחיש איך זה נראה, הקו האדום מסמן את הבליטה בפינה שבין הקיר לרצפה, (הקבלן הסתיר את זה עם רובה באותו צבע אחרי שהתלוננתי אבל זה בעצם עדיין שם)
1613654178402.png

• הוסף לסימניות
זוהי נקודת גישה לצינור במקרה של סתימה.

• הוסף לסימניות
גם אני גר בדירה חדשה ושומעים ל פתיחת ברז והורדת מים

• הוסף לסימניות
החדר שינה אצלנו בבית גובל עם המטבח של השכנים, וכך שומעים אם האבא קם הבוקר לותיקין או לא...
אנחנו חושבים שזה בגלל שהביניין ישן, זה לא אמור להיות.

• הוסף לסימניות
אולי הציור לא טוב, זה לא מכסה זה חתיכת פלסטיק חלקה באורך כ2 ס"מ
זה אביזר של הצינור שיורד. שכנראה בנקודה הזו הוא עושה הטיה ויורד מתחת לרצפה. וכשצינור יורד, הוא יורד בזוית של 45 מעלות.
תבדקו את זה עם הקבלן.
באופן תקני במצב שהצינור עושה הטיה הוא אמור לעשות את ההטיה במילוי של הרצפה ולא מעל הרצפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה