מידע שימושי שומרי שביעית, איך מגיעים אליכם?

• הוסף לסימניות
במסגרת מבצע "אמץ איכר" בביה"ס, אני מחפשת שמות של חקלאים שומרי שביעית כדי שיוזכרו בתפילה ועוד.
התקשרתי לקרן השביעית עשרות פעמים, השארתי מאות הודעות, אין קול ואין עונה...
אולי מישהו מכיר דרך נוספת לתקשר איתם, או לחילופין מאיפה אני משיגה שמות של שומרי שמיטה?
תודה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
במושבים החרדיים -
חפץ חיים, תפרח, קוממיות, וכו'
להתקשר למזכירות היישוב ולברר
זכור לי בשמיטה שעברה ליד חפץ חיים ראינו שדה ענק נטוש ויבש, ושלט גדול משהו כמו - "כאן שומרים שביעית". מאוד מרגש ומקסים שהילדים יתפללו עליהם.

• הוסף לסימניות
יש לי לתת לך שם של חקלאי חרדי ממושב בדרום, אחד יספיק לך? יתכן והוא יוכל לתת של עוד חברים שלו. מה עוד את תצטרכי עליו חוץ משם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1402743:
במסגרת מבצע "אמץ איכר" בביה"ס, אני מחפשת שמות של חקלאים שומרי שביעית כדי שיוזכרו בתפילה ועוד.
התקשרתי לקרן השביעית עשרות פעמים, השארתי מאות הודעות, אין קול ואין עונה...
אולי מישהו מכיר דרך נוספת לתקשר איתם, או לחילופין מאיפה אני משיגה שמות של שומרי שמיטה?
תודה לכל המסייעים.
מה זה מבצע "אמץ איכר"?, נדמה לי שיותר מתאים שהחקלאים השובתים יתפללו עלינו ולא להיפך :)

• הוסף לסימניות
פני אלי באישי, יש לי דרך לעזור לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1402836:
מה זה מבצע "אמץ איכר"?, נדמה לי שיותר מתאים שהחקלאים השובתים יתפללו עלינו ולא להיפך :)

נכון,
אבל בנות העיר הגדולה (שאינן חרדיות) מה חלקן בשמיטה?
לפחות לשאת תפילה על אותם שומרי השביעית.
הלכתי על רקע מבצע "אמץ חייל" שמוכר למגזר של תלמידותי מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1402820:
יש לי לתת לך שם של חקלאי חרדי ממושב בדרום, אחד יספיק לך? יתכן והוא יוכל לתת של עוד חברים שלו. מה עוד את תצטרכי עליו חוץ משם?

אשמח מאד.
בינתיים רק שם, אולי בהמשך נשלח גם מכתבים? - אולי...

• הוסף לסימניות
אמץ איכר, חיבור לכפר וחלק בכח נתינה שיגבר

תשובה לשאלתך על שומרי שביעית:
שומרי שביעית, מתחברים אליכם!!

במסגרת המבצע אפשר להכין קופת צדקה כיתתית/ בית ספרית, לתמוך בחקלאי/ם המאומץ/ים, מורה ספרה לי שבכיתה שלה הן עשו זאת בשמיטה הקודמת ושלחו בצירוף מכתב מבנות הכיתה. החקלאי הנבחר מאד התחזק, התרגש ונהנה.
לרעיונות נוספים לחיבור התלמידות להווי השמיטה אפשר לפנות:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שעזר/ה לי באישי.
ידעתי שמכאן תצמח הישועה...

• הוסף לסימניות
למישהו יש את מספר הטלפון של מזכירות חפץ חיים / קוממיות?
תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה מספרי טלפונים של כמה עובדים מקרן השביעית שישמחו לעזור

a0772264985 gmail.com

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות למוקד השמיטה של איילת השחר
המספר הוא 1800202302 ולהשאיר הודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה