שושנה ברגל - יש מה לעשות חוץ מאנטיביוטיקה

• הוסף לסימניות
חזן מרוקן את הכיס!!!!! ולא עוזר בכלל!!!
בבקשה לא להפנות אליו לקוחות,
זה סתם גורם לתסכול ועוגמת נפש
אני לא מסכים לי זה מאוד עזר כבר מהיום הראשון ולעוד המון שאני מכיר רק מי שלא רצה לשלם ולא סיים את הטיפול אז זה חזר לו, אבל אין ספק שזה יותר טוב מאנטביוטיקה. ותאמיני לי שאני התעצבנתי יותר ממך כי ציפיתי לשלם הרבה פחות כי לא חשבתי שאצלי זה יהיה הרבה טיפולים אבל המשכתי והמשכתי ואודה על האמת נגמר לי הכסף והפסקתי לקראת הסוף למרות שהיה צריך עוד טיפולים (כי עדיין ראו את השושנה) וב"ה זה לא חזר עד היום ומקווה שלא יחזור, בטיפול אנטיביוטי זה חזר לי אחרי 3 חודשים.

• הוסף לסימניות
סבלתי מזה המון קבילתי כמויות אנטביוטיקה של כמה פילים וזה בסוף חזר, בפעם השלישית הלכתי לאחד בשם חזן מבני ברק תרשום בגוגל חזן רפואה טביעית, אצל הרבה מהאנשים זה עזר 6 טיפולים וזה בדר"כ חולף ולא חוזר והמעלה הגדולה שכבר ביום הראשון שהוא שם את התחבושת שלו כבר אפשר לתפקד רגיל בלי כאבים ובלי להשאיר את הרגל למעלה, מה שכן עדיין יש חום ביומיים הראשונים מזמן שזה מתחיל, אצלי זה לא עזר ב6 טיפולים עשיתי בערך 14 אבל ב"ה עד היום לא חזר וכן מתפקדים מהיום הראשון בלי להשאיר את הרגל למעלה ולסבול (לאחר שהייתי בפעמים הראשונות עם הרגל למעלה היה לי קריש דם והתחלתי לקחת מדללי דם ל3 חודשים), היה מקרה של מישהו מאוד מאוד בעל בשר שהיה לפני כריתת 2 רגליים היה לו סיהום רציני בשני הרגלים והוא עשה את הטיפול במשך חצי שנה וניצלו לו הרגליים. בכוונה פירטתי את כל זה כי כששלחו אותי אמרו לי משחה או 6 טיפולים וזהו ובסוף היה לי הרבה טיפולים (זאת אומרת החשבון בבנק הלך ואזל) ולכן קצת זה הרגיז אותי כי עד כמה אפשר,אבל למפרע באמת יש אנשים שצריכים יותר מ6 טיפולים וזה טוב לסיים את הטיפולים שיצא כל הזיהום מהשורש כדי שלא יחזור שוב (מה שקורה בטיפול אנטביוטי שהחיידק נשאר בגוף) ובאמת מי שלא מסיים את הטיפולים מתלונן שזה חזר לו.
לסיכום זה מאוד עוזר ומאוד מוצלח ונח והרבה יותר מהיר מטיפול אנטביוטי, אבל צריך להשקיע כסף, תבחר מה עדיף לך, לאחר כמה וכמה טיפולים אפשר לבקש ממנו לרכוש את ה'תחבושות' שלו ולחבוש לבד במקום לבוא אליו כל יום זה גם מוזיל במחיר וגם יותר נח. רפואה שלימה
סליחה לא ראיתי שהכותבת היא אישה וכתבתי בלשון זכר ותראי גם מה שהשבתי למי שדבר לא טוב על חזן (אין לי שום קשר איתו תקראי טוב מה שרשמתי גיליתי הכל מנסיון איתו).

• הוסף לסימניות
שושנה היא אחת מהמחלות הפיזיות של הנפש :)
זה יכול לבוא מלחץ אבל אצלי זה ודאי לי שזה הגיע מהסדקים והחתכים ברגליים וכשהולכים למקוה טהרה זה יכול להזדהם. פשוט לי שזה בגלל זה.

• הוסף לסימניות
לגבי הטיפול בשושנה
יש את המשחה של גרין המקורית! בדגש על המקורית!! שהיא עוזרת פלאים לשושנה ברגל.
והיא במחיר סביר לגמרי וגם עלות של טיפול בבית היא ממש סבירה ויעילה לא פחות מטיפול במחיר מופקע... ( גרין יודעים שזה לא מבחינת מותרות...)
המספר שלהם זה 0525184314.
ומשהו נוסף זה שהטיפול לא כואב בכלל!

• הוסף לסימניות
לאמא שלי היה שושנה כמה פעמים ומה שעזר לה זה עלה אלוורה, לוקחים עלה טרי פותחים אותו שמים על השושנה וחובשים, מחליפים נראה לי כל יום או כמה פעמים אני יכולה לברר לך בדיוק

• הוסף לסימניות
אני היה לי בגיל 13 שתי שושנה אחד אחרי השני הראשון נתנו לי אנטיביוטיקה ואמרו לי לשכב בבית שבוע בשני נתנו לי אנטיביוטיקה ואמרו לי ללבוש גרב גומי וללכת כמה שיותר וזה עבר תוך שלושה ימים

• הוסף לסימניות
מה פירוש מקורית?
יש גרין לא מקורית?
כן ,,
יש כמה אנשים שקוראים לעצמם שיטת גרין וגם אומרים שזה אותו משחה אבל זה שקר מוחלט!
אם אתם רוצים להיות בטוחים שאתם קונים את המשחה של גרין אז תתקשרו לחיה גרין הביתה ולה יש את רשימת מוקדים שמוכרים את המשחות שלה בלבד.
או לטיפולים בשיטת גרין בטלפון 0525184314.
זה הנכד של חיה גרין והוא מטפל בכל הארץ.

• הוסף לסימניות
אנחנו השתמשנו לאחר המלצות במשחה של ברנשטיין
(יש בכמה מקומות בארץ. המוקד בירושלים 0527181852) וראינו שיפור תוך יום אחד כבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה