- הוסף לסימניות
תודה!המחיר כרגע הוא 1280 משהו כזה... (ומקבלים 200 שח לרכישה ביריד.)
תודה!המחיר כרגע הוא 1280 משהו כזה... (ומקבלים 200 שח לרכישה ביריד.)
זה זול משמעותית בכמה מאות שקלים,יש עכשיו 'מבצע אלול' גירסה 33 ב1390
מישהו יודע בכמה זה פחות מהמחיר המקורי? והאם יש תקופות בשנה שזה יותר זול?
אני הצעתי פעם 100 שקל יותר (990) ולא זכיתי בסוף קניתי אחרי המכרז ב1100...זה זול משמעותית בכמה מאות שקלים,
הכי זול זה בחנוכה, הם עושים מכרז שמציעים הצעות החל מבערך 1000, מספיק שנותנים הצעה טיפה יותר מהמחיר המינימלי וזוכים!
המחיר המקורי זה 1990יש עכשיו 'מבצע אלול' גירסה 33 ב1390
מישהו יודע בכמה זה פחות מהמחיר המקורי? והאם יש תקופות בשנה שזה יותר זול?
למה נתנו לך ב1100?אני הצעתי פעם 100 שקל יותר (990) ולא זכיתי בסוף קניתי אחרי המכרז ב1100...
נראה לי שאשמח,קניתי גירסה 32 לפני כשנה ואין לי צורך אשמח למכור.
800 ש"ח.
nachumyerushalmiנראה לי שאשמח,
איך אפשר ליצור איתך קשר?
מה קורה? רשמתי לך פה מייל, לא שמעתי ממך, יש אחרים שרוצים.נראה לי שאשמח,
איך אפשר ליצור איתך קשר?
שלחתי לך מייל לפני שעה (אני על המחשב רק בערב..) תודה!מה קורה? רשמתי לך פה מייל, לא שמעתי ממך, יש אחרים שרוצים.
עדיין רלוונטי?nachumyerushalmi
גימיל קום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים